Lijepa glazbenica

Mlada Hercegovka već je pokazala koliko voli Vatrene, a sad joj je pripala i velika čast: ''Nisam mogla odbiti!''

Antonija Čerkez Antonija Čerkez Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Čerkez - 3 Antonija Čerkez - 1 Antonija Čerkez Antonija Čerkez Antonija Čerkez Antonija Čerkez - 10 Antonija Čerkez - 9 Antonija Čerkez - 7 Antonija Čerkez - 8 Antonija Čerkez - 6 +17 Antonija Čerkez - 4 Galerija

Antonija Čerkez nastupit će prije utakmice Hrvatske i Italije na zagrebačkom trgu, njena ljubav prema Vatrenima u zadnje je vrijeme tema medija.

Mlada pjevačica iz Širokog Brijega Antonija Čerkez pjevat će u ponedjeljak na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu pred navijačima Vatrenih uoči utakmice s Italijom.

Zajedno će navijati i pjevati za naše nogometaše koji će u 21 sat na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj igrati utakmicu protiv Talijana.

''Dobila sam poziv od organizatora koji nisam mogla odbiti. Izvest ću par pjesama i drago mi je što ću biti na Trgu. Radujem se i iznimna mi je čast'', rekla Antonija za 24 sata.

Uz nju će svoje nastupe imati Adastra band i pjevačica Maja Bajamić, koja se oglasila na Instagramu.

''Od 18:45 vas od srca pozivam da dođete na Trg Josipa Jelačića, jer zajedno sa pjesmom i dobrom atmosferom navijamo za Hrvatsku. Uz brojne drage kolegice i kolege, izvesti ću dvije lijepe pjesme'', napisala je Maja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Bajamić (@maja_bajamic)

Inače, Antonija je već neko vrijeme poznata na našoj glazbenoj estradi, a iza sebe ima već puno iskustva s nastupima. Svoju slavu sad je još više proširila nakon osvojenog trećeg mjesta u ''Zvezdama Granda'', a osim što sve osvaja glasom, lijepa Antonija može se pohvaliti i stasom.

Velika je navijačica Hrvatske reprezentacije, a zbog toga je nedavno doživjela i neugodnost o čemu više možete pročitati OVDJE.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum i Aris Rachevsky - 3 Leni Klum i Aris Rachevsky - 2 Leni Klum i Aris Rachevsky - 1 Leni Klum i Aris Rachevsky - 4 +28 Leni Klum i Aris Rachevsky - 5 Celebrity Nasljednica seks-bombe 90-ih može se pohvaliti bujnim oblinama, a u njih nije prestao gledati ni njen dečko kojeg skriva od fotoaparata!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 +29 Claudia Rivier - 2 Celebrity Bujnoj Slavonki s nikad oskudnijeg bikinija pažnju je skrenuo novi imidž: ''Izgledaš kao grčka božica''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene