Zapalili internet

Pogledajte kamo je princ William odveo svoju djecu za rođendan! Zbog jedne osobe ova fotka skupila je preko 2 milijuna lajkova!

Princ William, princeza Charlotte, princ George i Taylor Swift - 3 Princ William, princeza Charlotte, princ George i Taylor Swift - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princeza Charlotte, princ George i Taylor Swift - 2 Princ William, princeza Charlotte, princ George i Taylor Swift - 1 Princ William s djecom Princ William s djecom Kate Middleton i princ William s djecom - 3 Kate Middleton i princ William s djecom - 2 Kate Middleton i princ William s djecom - 1 Kraljevska obitelj na balkonu - 5 Kraljevska obitelj na balkonu - 3 Kraljevska obitelj na balkonu - 2 +20 Princ William i Kate Middleton - 1 Galerija

Princ William odlučio je svoj 42. rođendan proslaviti s djecom, a odveo ih je na koncert trenutno najpopularnije pjevačice u svijetu.

Princ William navršio je svoj 42. rođendan, a tim povodom svoju je djecu odveo u izlazak.

Naime, William, Charlotte i George bili su na koncertu popularne pjevačice Taylor Swift u Londonu, a na društvenim mrežama objavili su fotografije sa ženom koja za sobom vuče nenormalan broj fanova.

Prva je osvanula na službenim profilima Kensingtonske palače na društvenim mrežama. Na njoj se vidi kako slavna pjevačica radi selfie s Williamom te princem Georgeom i princezom Charlotte.

''Hvala Taylor Swift na odličnoj večeri'', stoji u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

A sličnu je podijelila i sama Taylor, no još više pozornosti na njoj je ukrao njezin dečko Travis Kelce.

''Sretan rođendan! Nastupi u Londonu su odlično započeli'', napisala je, a u nešto više od 40 minuta skupila preko 2 milijuna lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Inače, na društvenim mrežama su se pojavile i snimke na kojima se vidi kako princ William pleše na koncertu i to na pjesmu ''Shake it out''.

@tttaay_13

even prince william is a swiftie lol

♬ original sound - 🎀ྀིྀི

Podsjetimo, Taylor je jedna od najpoznatijih pjevačica na svijetu, a proteklih mjeseci o njoj se govori ponajviše zbog nove ljubavi. Travis je profesionalni igrač američkog nogometa, a zbog Taylor se posebno gledalo i finale ovogodišnjeg Super Bowla u kojem je igrao Kelce.

S druge strane, iza Williama su teški mjeseci. Njegova supruga Kate Middleton bori se s rakom, a iste vijesti objavio je i njegov otac kralj Charles. Zbog njihovog oporavka, William je na sebe preuzeo hrpu obaveza.

Pogledaji ovo Trooping the Colour Celebrity Princ George jednom rečenicom dirnuo je javnost, evo što je rekao mami Kate Middleton dok su se vozili u kočiji!

Pogledaji ovo Kraljevska obitelj na balkonu - 1 Celebrity Divna gesta kralja Charlesa u čast povratka vojvotkinje Kate kraljevskim dužnostima

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Iza haljine koju je Kate izabrala za povratak u javnost krije se posebna poruka, mislila je na svaki detalj!

Pogledaji ovo Taylor Swift Celebrity Širi se video u kojem Taylor Swift na eks ispija čašu omiljenog joj pića, ponijela ju je atmosfera!

Pogledaji ovo Taylor Swift, Travis Kelce Zanimljivosti Evo koliko je Taylor Swift stvarno utjecala na gledanost Super Bowla, samo je jedan događaj privukao više Amerikanaca pred male ekrane!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan +30 Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 5 Celebrity Zbog mame našeg nogometaša pratitelji su u nevjerici, evo kako izgleda s 48 godina: ''Da mi je biti taj pijesak...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ivan Huljić - 1 Jelena Rozga i Ivan Huljić - 2 Jelena Rozga i Ivan Huljić - 4 Jelena Rozga i Ivan Huljić - 5 +25 Jelena Rozga i Ivan Huljić - 3 Celebrity Jelena Rozga u zagrljaju mladog glazbenika nije skidala osmijeh s lica, njihova bliskost dugo je bila tema medija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene