Svi su oduševljeni

Pogledajte kako je Kate Middleton čestitala rođendan princu Williamu: "Najbolja fotografija kraljevske obitelji!"

Princ William s djecom Princ William s djecom Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William s djecom Princ William s djecom Kate Middleton i princ William s djecom - 1 Kate Middleton i princ William s djecom - 2 Kraljevska obitelj na balkonu - 5 Princ William i Kate Middleton - 1 Princ William s engleskom momčadi - 5 Princ William s engleskom momčadi - 4 Princ William Princ William +19 Princ William Galerija

Fotografija kojom je Kate Middleton čestitala rođendan princu Williamu oduševila je javnost.

Britanski princ William slavi 42. rođendan, a tim se povodom na društvenim mrežama oglasila i njegova supruga, princeza Kate Middleton.

Kate je suprugu čestitala uz veselu fotografiju, na kojoj William i njihovo troje djece veselo skaču na plaži, a malo je reći da je prizor oduševio javnost.

"Sretan rođendan, tata. Volimo te puno", napisala je princeza uz fotografiju te se potpisala samo prvim slovom svojeg imena, a Williamu je uputila i poljubac.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

"Najbolja fotografija kraljevske obitelj!", "Sjajna fotografija, opušteni, normalni i presretni", "Predivna fotografija", "Kako je slatko ovo 'Cx', što znači pusa od Catherine", pisali su oduševljeni kraljevski fanovi.

Iza Williama je teška godina u kojoj se suočio s ozbiljnim zdravstvenim problemima najbližih članova obitelji. Njegova supruga Kate u ožujku je objavila da boluje od raka, zbog čega se povukla s dužnosti, a nedavno se pojavila u javnost nakon nekoliko mjeseci izbivanja.

Prije toga se doznalo i da Williamov otac kralj Charles također ima rak, a i on se nakon nekoliko mjeseci pauze nedavno polako počeo vraćati dužnostima.

Podsjetimo, William i Kate u braku su do 2011. godine i zajedno imaju troje djece, sinove Georgea (10) i Luoisa (6) te kćer Charlotte (9).

Pogledaji ovo Princ William s djecom Celebrity Zašto su princezi okrenuli leđa? Stručnjakinja za govor tijela objasnila koja se poruka krije iza objavljene fotke kraljevske obitelji!

Pogledaji ovo Kate Middleton i princ William s djecom - 1 Celebrity Neodoljive scene Kate, Williama i njihove djece hit su na društvenim mrežama, vidite li i vi što je izazvalo oduševljenje kraljevskih fanova?

Pogledaji ovo Princ William i Kate Middleton - 1 Celebrity Romantični trenutak Kate i Williama o kojem priča cijeli svijet: Stručnjak za govor tijela otkrio istinu o njihovom odnosu!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Bianca Censori Bianca Censori +31 Bianca Censori Celebrity Bujne grudi gotovo je potpuno izložila pogledima, svi su samo čekali kada će skliznuti trakice kojima ih je jedva pokrila

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Snježana Schilniger Antea Kodžoman, Maja Cvjetković Maja Cvjetković, Antea Kodžoman Maja Cvjetković +25 Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Snježana Schilniger, Franz Schilniger Celebrity Naša bivša misica usred glasina o razvodu provodila se u Splitu u dobro poznatom društvu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene