obožavatelji je nisu preboljeli

Veliki povratak nekoć omiljene plavuše deset godina nakon šokantnog poteza, može li opet vratiti staru slavu?

Cameron Diaz Cameron Diaz Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz i Jamie Foxx - Cameron Diaz i Jamie Foxx - Cameron Diaz i Jamie Foxx - Cameron Diaz i Jamie Foxx - Camron Diaz - 2 Camron Diaz - 1 Film The Holiday - 1 Cameron Diaz Cameron Diaz - 3 Cameron Diaz - 2 +20 Cameron Diaz - 1 Galerija

Cameron Diaz vraća na filmska platna nakon 10 godina s novom akcijskom komedijom u kojoj glumi zajedno s Jamiejem Foxxom.

Netflix je objavio prvi trailer za film "Back In Action" u kojem glume američka glumica Cameron Diaz i njezin kolega Jamie Foxx.

Obožavatelji sasvim sigurno jedva čekaju Cameron ponovo vidjeti na malim ekranima, posebno jer se neko vrijeme povukla iz javnosti.

No, točan datum premijere još nije poznat.

Podsjećamo, američka glumica i glazbenik Benji Madden nedavno su potajno dočekali svoje drugo dijete.

Cameron nije otkrila Cardinalov datum rođenja, a ona i Benji, koji su se vjenčali 2015., također imaju četverogodišnju kćer Raddix.

Cameron i njezin suprug Benji posljednjih nekoliko godina žive povučenije, a par se upoznao početkom 2014. godine preko Nicole Richie, koja je udana za Benjijeva brata blizanca Joela Maddena.

Vjenčali su se u siječnju 2015. godine, a u prosincu 2019. godine dobili su Raddix koju im je rodila surogat majka.

Nedavno su bili viđeni na dvostrukom spoju s njezinim kolegom iz filma "Snimka seksa" Robom Loweom i njegovom suprugom Sheryl Berkoff na Beverly Hillsu, a prije toga su uživali na večeri
u poznatom talijanskom restoranu Tre Lune.

"Snimka seksa" bio je jedan od posljednjih filmova koje je Cameron snimila 2014. godine, nakon čega je odlučila uzeti pauzu od Hollywooda i svijeta glume. No na veselje svojih obožavatelja uskoro će se vratiti na filmska platna s nadolazećom Netflixovom akcijskom komedijom "Back in Action", u kojoj glumi uz Jamieja Foxxa i Kylea Chandlera.

Pogledaji ovo Camron Diaz - 2 Celebrity Velika vijest u životu glumice koja se povukla iz posla koji ju je proslavio, divnu novost dočekala je u tajnosti!

Pogledaji ovo Cameron Diaz Celebrity Miljenica publike uhvaćena u trenucima sreće na koje je dugo čekala, a ona i suprug godinama već žive povučeno!

Pogledaji ovo Cameron Diaz Nekad i sad Legendarna plavuša s malih ekrana zadnjih se godina krila od svih, a nakon dugo vremena pojavljuje se zbog jednog dobrog razloga

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kimberley Garner - 8 Kimberley Garner - 7 Kimberley Garner - 6 Kimberley Garner - 5 +24 Kimberley Garner - 4 Celebrity Kraću haljinu vjerojatno nije mogla ni pronaći, a manjak materijala bio je vidljiv i kad je fotografima okrenula leđa

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria +31 Eva Longoria Celebrity Rizična haljina iznevjerila ju je u najgorem mogućem trenutku, paparazzi su samo čekali da pokaže više nego što je htjela!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene