ovo je hit!

Momčilo Otašević podijelio urnebesan video s Anom Uršulom Najev, zvijezde "Kumova" ovakve nismo imali priliku vidjeti u seriji!

Momčilo Otašević Momčilo Otašević Screenshot 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević Serija Kumovi - 1 Serija Kumovi - 2 Serija Kumovi - 3 Serija Kumovi - 4 Serija Kumovi - 5 Serija Kumovi - 6 Serija Kumovi - 7 Serija Kumovi - 8 Serija Kumovi - 9 +13 In Magazin: Kumovi i Zlatni studio - 7 Galerija

Momčilo Otašević u svojim pričama na Instagramu podijelio je smiješnu montažu emotivne scene s Anom Uršulom Najev iz serije "Kumovi".

Gledatelje hit-serije "Kumovi" nedavno je posebno dirnula jedna emotivna scena čiji su glavni akteri bili Janko i Luce, odnosno glumci Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev.

Pogledaj i ovo Daria Lorenci Flatz ''Puna jada, straha...'' Zvijezda Kumova prisjetila se izbjeglištva i teške mladosti: ''Primio je svu moju usamljenost i bol, a 30 godina poslije...''

U njoj smo imali priliku vidjeti Aninu izvedbu popularne pjesme "Žute dunje", koja je bila toliko snažna i nabijena strašću da Momčilo nije mogao suspregnuti suze.

"To je pjesma nabijena tolikim emotivnim nabojem da svaki put kad je čujem suze same krenu. Nisu potrebne ni umjetne suze ni mentol", izjavio je Momčilo, koji je iskreno plakao tijekom svih snimljenih repeticija.

No sada je na YouTubeu osvanula urnebesna montaža emotivne scene koju su u svojim pričama na Instagramu objavili Momčilo i njegov kolega iz serije Lovre Kondža, kojega gledamo u ulozi Lucina brata Martina Akrapa.

U videu koji možete pogledati na poveznici Ana i Janko imaju izmijenjene glasove i ona ne zvuči ni približno anđeoski kao u seriji (i uživo), a montaža je očigledno dobro nasmijala glumce.

A da smijeha ne nedostaje ni na setu serije, Ana Uršula nedavno je pokazala i jednom šaljivom fotografijom Momčila koju je objavila na Instagramu.

S Momčilom su se ranije na setu lijepo našalili i drugi kolege iz "Kumova", a snimku je tada na društvenim mrežama objavila mnogima omiljena Milica, odnosno glumica Petra Kraljev.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce +24 Charles Pearce - 4 Celebrity Ella Dvornik napokon progovorila o svojem braku, evo kako je komentirala sve glasnija šuškanja o razvodu od Charlesa!

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +25 Rita Ora i Taika Waititi Celebrity Svjetski poznata Albanka preskočila donje rublje i u prozirnoj haljini ponosno pokazala golu stražnjicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene