Jedva je uspjela!

Zvijezda franšize Brzi i žestoki imala je poteškoća s penjanjem na čamac, fotke glumice sve su nasmijale!

Michelle Rodriguez - 2 Michelle Rodriguez - 2 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Rodriguez - 12 Michelle Rodriguez - 11 Michelle Rodriguez - 18 Michelle Rodriguez - 15 Michelle Rodriguez - 9 Michelle Rodriguez - 1 Michelle Rodriguez - 14 Michelle Rodriguez - 13 Michelle Rodriguez - 10 Michelle Rodriguez - 6 +16 Michelle Rodriguez - 5 Galerija

Glumica Michelle Rodriguez uživala je u Sardiniji prilikom skokova u more, ali kod penjanja natrag na jahtu imala je malih problema pa je pokazala više nego što je htjela.

Američka glumica Michelle Rodriguez, koja se proslavila u filmu "Brzi i žestoki", uhvaćena je u Sardiniji dok je s prijateljima uživala na jahti.

Michelle je nekoliko puta s jahte skočila u more i plivala, ali kad se penjala natrag, imala je malih poteškoća. Glumici je bilo teško popeti se iz vode na gumeni čamac pa je tijekom truda da se popne pokazala malo previše, a fotografi su iskoristili priliku fotografirati njenu stražnjicu koja je ispala iz gaćica.

Iako je u mišićnoj masi snažnija od većine žena, to joj nije bilo dovoljno da se bez problema popne iz mora, a fotografije su nasmijale javnost.

Fotografije glumice koja je nakon toga šetala obalom u bijeloj čipkastoj haljini ispale su nešto drugačije pa je Michelle opet iznenadila svojom lijepom tamnijom puti i izgledom bez trunke šminke.

Michelle inače često voli uživati na moru te ju fotografi uvijek uhvate na jahtama i u kupaćim kostimima.

Podsjetimo, Michelle se proslavila franšizom filmova "Brzi i žestoki", već u prvom koji je izašao 2011. godine, a pojavila se i u kasnijim nastavcima nakon što je otkriveno da je njezin lik Letty Ortiz živ. Pojavila se i u novom nastavku iz 2023. godine ''Brzi i žestoki X".

Michelle je dosad uglavnom imala ljubavne avanture koje nisu predugo trajale, s muškarcima, ali i ženama. Tako ju se neko vrijeme, među ostalim, povezivalo s glumcem Zacom Efronom i manekenkom Carom Delevingne, a tulumarila je i sa 17 godina mlađim modelom Jordanom Barrettom koji je u svijetu mode poznat kao "zločesti dečko". Trenutno je, kako pišu svi strani mediji, slobodna.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 4 +30 Petar Grašo - 5 Celebrity Petar Grašo na vjenčanje NBA zvijezde došao bez supruge Hane, snimke s društvenih mreža razotkrile su i što je tamo radio

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar i Marko Tolja Natali Dizdar Natali Dizdar Natali Dizdar +21 Natali Dizdar i Lorena Bućan Celebrity Natali Dizdar riskirala s opasno visokim prorezom, a fotografi su spremno čekali njezin krivi pokret!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene