Zavodnik i zločesta cura

Par za koji se već godinama šuška da su "prijatelji s povlasticama" ponovno viđen zajedno

Michelle Rodriguez Olivier Martinez (Foto: AFP) Michelle Rodriguez Olivier Martinez (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Rodriguez Olivier Martinez (Foto: AFP) Halle Berry i Olivier Martinez (Foto: AFP) Halle Berry i Olivier Martinez (Foto: AFP) Minogue Martinez (Foto: Getty) Michelle Rodriguez (Foto: AFP) Michelle Rodriguez Cara Delevingne (Foto: Getty) Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Getty) Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Profimedia) +0 Halle Berry i Gabriel Aubry (Foto: AFP) Galerija

Francuski glumac Olivier Martinez ponovno je viđen s holivudskom glumicom Michelle Rodriguez.

Duo je ponovno viđen zajedno.

Pogledaj i ovo Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Profimedia) Mlađe je slađe 39-godišnja zvijezda "Brzih i žestokih" upecala 17 godina mlađeg manekena na kojeg su pale brojne ljepotice

Francuski glumac Olivier Martinez ponovno je viđen s holivudskom glumicom Michelle Rodriguez u sunčanom Los Angelesu u kojem su iskoristili dan za ručak i vožnju motorom.

53-godišnji Martinez i 13 godina mlađa Rodriguez bili su odlične volje, a velike osmijehe s lica nisu skidali ni kada su primijetili paparazze. I dok je dio medija počeo šuškati o novom zvjezdanom paru, činjenica jest kako ovo nije prvi put da je duo viđen zajedno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Rodriguez (@mrodofficial) on

Tako se glumci druže već godinama, točnije od 2008. godine, pa dio javnosti misli i kako su prijatelji s povlasticama, no nitko od glavnih aktera nikada nije želio komentirati prirodu svog odnosa.

Martinez je poznat i po višegodišnjoj vezi s australskom pjevačicom Kylie Minogue uz koju je bio i tijekom njezine borbe s rakom, ali i kao bivši suprug glumice Halle Berry s kojom ima sina. Par je u braku proveo 3 godine, a njihovu vezu obilježio je skandal kada se Martinez fizički obračunao s njezinim bivšim partnerom, modelom Gabrielom Aubryjem s kojim glumica ima kćer Nahlu.

Problem je nastao u trenutku kada Aubry nije htio dati pristanak da Nahla ode s majkom i njezinim suprugom u Francusku, a oboje su nakon incidenta završili s lakšim tjelesnim ozljedama u bolnici.

S druge strane, Michelle je dosad uglavnom imala ljubavne avanture koje nisu predugo trajale, s muškarcima, ali i ženama. Tako je se neko vrijeme, među ostalim, povezivalo s glumcem Zacom Efronom i manekenkom Carom Delevingne, a prošlo ljeto tulumarila je sa 17 godina mlađim modelom Jordanom Barrettom koji je u svijetu mode poznat kao "zločesti dečko".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Rodriguez (@mrodofficial) on

I Martinez ima takvu reputaciju nakon skandala s Aubryjem, ali i zbg osvajanja brojnih ljepotica, pa se čini kako glumica jednostavno ima svoj tip muškarca. A radi li se ovdje o prijateljstvu, prijateljstvu s povlasticama ili nečem više, zasad znaju samo oni.

Fotografije para možete pogledati OVDJE

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Freddie Prinze Jr. (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Freddie Prinze Jr. (Foto: Profimedia) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) +5 Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Celebrity Dva starija zavodnika uhvaćena na doručku, a žene će se složiti da i dalje imaju "ono nešto"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene