godine joj stoje

Ovu zgodnu ženu povezivali su sa 17 godina mlađim modelom, nismo je dugo vidjeli, a čini se da je sve ljepša

Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Profimedia) Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Eden Roc Hotel, Michelle Rodriguez (Foto: Profimedia) Eden Roc Hotel, Michelle Rodriguez (Foto: Profimedia) Eden Roc Hotel, Michelle Rodriguez, Peter Brant (Foto: Profimedia) Michelle Rodriguez Olivier Martinez (Foto: AFP) Michelle Rodriguez (Foto: AFP) Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Profimedia) Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Profimedia) Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Getty) +0 Michelle Rodriguez (Foto: Getty) Galerija

Michelle Rodriguez otputovala je s prijateljima na Sardiniju, a fotografi su je uhvatili dok je u badiću uživala na jahti.

Holivudska glumica i zvijezda filmova "Brzi i žestoki" Michelle Rodriguez posljednjih dana uživa na talijanskoj Sardiniji, a 43-godišnja glumica bila je pravi melem za oči svima koji su se našli u njezinoj blizini.

Pogledaj i ovo Michelle Rodriguez Olivier Martinez (Foto: AFP) Zavodnik i zločesta cura Par za koji se već godinama šuška da su "prijatelji s povlasticama" ponovno viđen zajedno

Fotografi su je uhvatili kako se sunča u bijelom bikiniju u kojem je pokazala svu svoju raskoš, a najnovije slike možete pogledati OVDJE. Glumica je na suncu uživala sama iako je na putovanju s grupom prijatelja, a nije se obazirala na pažnju koju je izazvala kod fotografa.

Sardiniju je posjetila i prije nekoliko godina, kada su je ondje uhvatili sa 17 godina mlađim modelom Jordanom Barrettom. Plavokosi ljepotan otkriven je sa samo 13 godina, nakon što je uhvaćen u krađi šibica u jednom dućanu 2010. godine. Tada mu je prišao lovac na talente poznate internacionalne modne agencije IMG, s kojom je potpisao ugovor 2015.

I Michelle u Hollywoodu smatraju "zločestom djevojkom", posebno otkad je priznala da je biseksualka, a neko je vrijeme privlačila pozornost vezom s manekenkom Carom Delevingne.

Podsjetimo, Michelle se proslavila franšizom filmova "Brzi i žestoki", već u prvom koji je izašao 2011. godine, a pojavila se i u kasnijim nastavcima nakon što je otkriveno da je njezin lik Letty Ortiz živ. Trebala bi se pojaviti i u najnovijem nastavku koji je najavljen za 2022. godinu.

Ostvarila je i zapaženu ulogu kao pilotkinja Trudy Chacon u filmu "Avatar" iz 2009. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene