Nije očekivala objektive

Malo tko bi rekao da ima 42 godine: Iskoristila trenutak da se presvuče na parkingu kad je mislila da ju nitko ne gleda

Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Profimedia) Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Profimedia) Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Getty) Michelle Rodriguez Cara Delevingne (Foto: Getty) +0 Michelle Rodriguez (Foto: Getty) Galerija

Michelle Rodriguez snimljena je na surfanju u Malibuu, a pažnju je privukla njezina top-forma.

Holivudska glumica i zvijezda filmova "Brzi i žestoki" Michelle Rodriguez pokazala je odličnu liniju u 43. godini kada je iskoristila trenutak za presvlačenje pokraj automobila na jednom parkiralištu u Malibuu.

Michelle je pokazala zavidne trbušnjake, isklesane ruke i snažne noge u sivom bikiniju na koji je navukla usko crno odijelo za surfanje. Društvo su joj pravili prijatelji, a sudeći prema fotografijama, glumica se sjajno zabavljala i bila je dobro raspoložena.

Michelle se proslavila franšizom filmova "Brzi i žestoki", već u prvom koji je izašao 2011. godine, a pojavila se i u kasnijim nastavcima nakon što je otkriveno da je njezin lik Letty Ortiz živ, a trebala bi se pojaviti i u najnovijem nastavku koji je najavljen za 2022. godinu. 

Ostvarila je i zapaženu ulogu kao pilotkinja Trudy Chacon u filmu "Avatar" iz 2009. godine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) +4 Larsa Pippen (Foto: Instagram) Celebrity Samo nekoliko dana nakon što je uništila jedan brak uživa na plaži i hvali se figurom u 47. godini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene