izgledala je spektakularno

Natali Dizdar riskirala s opasno visokim prorezom, a fotografi su spremno čekali njezin krivi pokret!

Natali Dizdar Natali Dizdar Zvonimir Barisin/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar i Marko Tolja Natali Dizdar Natali Dizdar Natali Dizdar Natali Dizdar i Lorena Bućan Natali Dizdar i Marko Tolja Natali Dizdar i Marko Tolja Natali Dizdar i Marko Tolja Natali Dizdar Natali Dizdar +15 Natali Dizdar Galerija

Natali Dizdar nastupila je na koncertu "Trag u beskraju" u Veloj Luci u rizičnom izdanju u kojem je pokazala i besprijekornu figuru.

Pjevačica Natali Dizdar jedna je od mnogih koji su u subotu navečer zapjevali u Veloj Luci na koncertu "Trag u beskraju", povodom 5. obljetnice smrti Olivera Dragojevića.

Na pozornici se pridružila Marku Tolji, s kojim je izvela pjesmu "Sreća je tamo gdje si ti", a zatim je sama otpjevala i "Podsjeti me što to bješe ljubav".

Natali je svojim izvedbama oduševila publiku, koja joj je udijelila gromoglasan pljesak, a očarala je i izdanjem za nastup, koje je bilo poprilično rizično.

Nosila je crni komplet s topićem i suknjom s opasno visokim prorezom, u kojoj je moral paziti na svaki pokret, no fotografi su je ulovili i u jednom trenutku kada je ipak pokazala više nego što je htjela.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Natali je imala priliku nastupati s Oliverom na Runjićevim večerima, a glumila je i u spotu za njegovu suradnju sa Stjepanom Hauserom na pjesmi "Nocturno".

Osim Natali, na ovogodišnjem koncertu "Trag u beskraju" nastupili su Meri Cetinić, Danijela Martinović, Goran Karan, Hari Rončević, Marko Tolja, The Shades, Matija Cvek, Klapa Šufit, Lorena Bućan i Jure Brkljača.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +24 In Magazin: Ana Rucner - 7 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotografiju sa 17-godišnjim sinom koji je kopija svoga oca Vlade Kalembera!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 4 +30 Petar Grašo - 5 Celebrity Petar Grašo na vjenčanje NBA zvijezde došao bez supruge Hane, snimke s društvenih mreža razotkrile su i što je tamo radio

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene