pozirala sa suprugom

Prije 40 godina tepali su joj da je najljepša, a evo kako se slavna ''žena mačka'' drži danas, vrijeme joj ne može ništa!

Michelle Pfeiffer Michelle Pfeiffer Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer - 11 Michelle Pfeiffer - 10 Michelle Pfeiffer - 9 Michelle Pfeiffer - 8 Michelle Pfeiffer - 7 Michelle Pfeiffer - 6 Michelle Pfeiffer - 4 Michelle Pfeiffer - 5 Michelle Pfeiffer - 3 Michelle Pfeiffer - 2 +21 Michelle Pfeiffer i suprug - 3 Galerija

Michelle Pfeiffer zajedno je sa suprugom Davidom E. Kelleyjem pozirala na crvenom tepihu, a glumica i pri kraju sedmog desetljeća izgleda besprijekorno.

Američka glumica Michelle Pfeiffer ne pojavljuje se često u javnosti, ali nakon dužeg izbivanja ponovo je stala pred svjetla reflektora. 

Uz supruga Davida E. Kelleyja pozirala je na crvenom tepihu na događaju Američkog filmskog instituta, u Los Angelesu gdje su održane dodjele nagrada za životno djelo 2024. godine. 

Pogledaji ovo Michelle Pfeiffer i suprug - 4 Celebrity Jedan su od najdugovječnijih slavnih parova i mnogi bi željeli ono što oni imaju: ''Koliko je sretan ovaj čovjek!''

66-godišnja glumica pojavila se u elegantnim crnim hlačama i sakou te je sve oduševila svojim izgledom bez obzira na njezine godine. 

Obožavatelji joj tepaju i zbog njezine vitke figure, a mnogi vjeruju kako bi i danas izgledala savršeno u slavnom kostimu od lateksa u kojem je utjelovila Ženu mačku u kultnom Burtonovu filmu o Batmanu iz 1992. godine, zbog čega ju i danas prati isti nadimak. 

Ocijenite Michelle i Davida kao par.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjetimo, slavni je par u braku više od 30 godina, a vjenčali su se 1993. te zajedno imaju dvoje djece.

Tijekom 1980-ih i 1990-ih Michelle je stekla slavu kao jedna od najuspješnijih holivudskih glumaca i postala je jedan od seks simbola tog vremena.

Pogledaji ovo Colin Farrell, Martin McDonagh Celebrity Glumačke zvijezde poslije Zlatnog globusa oboljevaju od korone, svi su se na simptome požalili putem društvenih mreža

U prosincu je otkrila da je svog supruga upoznala na grupnom spoju koji je kasnije postao spoj na slijepo te je za People rekla da je bila zabrinuta jer sastanak nije prošao dobro.

Na njezino iznenađenje, Kelley ju je nazvao dva dana kasnije i sve ostalo je povijest.

Pogledaji ovo Michelle Pfeiffer Nekad i sad Tepali su joj da je najljepša prije 40 godina, a danas kažu da izgleda bolje nego prije, i to bez šminke!

Inače, u vrijeme kada su se prvi put našli zajedno, zvijezda "Scarfacea" bila je u procesu usvajanja svoje prve kćeri Claudie.

1993. godine im je proces posvajanja uspio, a John Henry, njihov sin, došao je u obitelj godinu dana kasnije.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 2 +27 Severina u Zadru - 25 Celebrity Severina se javila s novim fotkama u čipkastom donjem rublju, pratitelji su očarani njezinom ljepotom: ''Smotala si me, što da ti pišem…''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol Joško Gvardiol Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 3 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 4 +28 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 2 Celebrity Joško Gvardiol kupio je luksuzni stan u centru Zagreba, dizajnirala ga je mlada arhitektica, a nogometaš je inzistirao na jednom detalju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene