rijedak izlazak

Našoj glumici život je obilježila rečenica iz kultnog filma, a posljednjih se godina tek povremeno pojavljuje u javnosti

Matija Prskalo Matija Prskalo Arhiva/Cropix 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Prskalo Matija Prskalo i Dominik Galić Matija Prskalo - 3 Matija Prskalo - 1 Matija Prskalo Matija Prskalo Matija Prskalo Matija Prskalo - 4 Matija Prskalo - 2 Denis Bosak, Andrej Dojkic, Matija Prskalo, Karlo Mrksa, Ksenija Pajic i Ljiljana Bogojevic (Foto: John Pavlish) +2 Matija Prskalo Galerija

Matija Prskalo bila je među poznatim licima na premijeri filma "Bosanski lonac" u Zagrebu.

Naša glumica Matija Prskalo u javnosti se ne pojavljuje često, no sada je snimljena na zagrebačkoj premijeri filma "Bosanski lonac", koju nisu propustila brojna poznata domaća lica.

56-godišnja Matija za tu prigodu obukla je crnu kratku haljinu i zlatne čizmice, a na licu je nosila malo jači make-up. Na premijeri se pojavila sama, bez pratnje supruga Dominika Galića, s kojim je u braku od 2003. godine i s kojim ima kćer Kalistu.

Glumica je aktivna i na društvenim mrežama, a na Instagramu, na kojem ima gotovo tri tisuće pratitelja, dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života.

Glumila je u brojnim domaćim filmovima koji su i danas omiljeni, između ostalog u "Kako je počeo rat na mom otoku", "Bogorodica", "Kad mrtvi zapjevaju", "Kraljica noći" i drugima. Karijeru joj je obilježila legendarna rečenica "Aleksa, vrati se doma, skuvala sam ti paštašutu" iz kultnog filma "Kako je počeo rat na mom otoku".

"Prvih godina to je bilo nešto nevjerojatno, nisam ni znala da je moguća ta vrsta popularnosti. Djeca trče za mnom, traže autograme i svi viču 'skuvala sam ti paštašutu'. Na tržnici su me zaustavljali, ali to je glumcu prije svega kompliment. Što je glumac ako nitko ne zna za njega", izjavila je Matija jednom prigodom za Jutarnji list.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger - 4 Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger - 1 Jamie Lee Curtis Jamie Lee Curtis +21 Jamie Lee Curtis u filmu ''Istinite laži'' - 8 Nekad i sad Prije 30 godina zavodila je Schwarzeneggera u scenama koje su nezaboravne, a evo kako njih dvoje izgledaju danas!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Celzijus užarila društvene mreže, pozirala samo u seksi kompletu i bez šminke na lijepom licu: "Kakva divna fotka"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene