ovo gadno izgleda!

Kći Heidi Klum u toplesu pokazala katastrofalne opekline od sunca, fotografirala se samo u tangama: ''Očito nisam koristila dovoljno kreme za sunčanje...''

Leni Klum Leni Klum Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 2 Leni Klum - 1 Heidi i Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum +8 Heidi Klum - 4 Galerija

Kći manekenke Heidi Klum Leni Klum fotografirala se u toplesu, a pratiteljima se požalila na izgorjelu kožu od sunčanja.

Kći manekenka Heidi Klum Leni Klum fotografirala se za priču na Instagramu pozirajući na krevetu, a 18-godišnjakinja je na trbuhu ležala samo u tangicama koje su se nazirale iznad svilenog pokrivača.

Leni se fotografijom htjela požaliti pratiteljima na izgorjelu kožu od sunčanja i trag kupaćeg kostima koji joj je ostao.

''Očito nisam koristila dovoljno kreme za sunčanje…'' napisala je na fotografiju koju možete vidjeti u našoj galeriji.

Da sa suncem nije dovoljno oprezna, pokazala je i prije godinu dana kad je podijelila fotografiju u kupaćem kostimu s ležaljke na kojoj je također imala opekline od sunca.

Inače, Heidi je Leni dobila u kratkoj vezi s biznismenom Flaviom Briatoreom, a skrbništvo o njoj nakon njihovog prekida nastavila je Heidi s bivšim suprugom Sealom.

Da joj se mamin posao sviđa, Leni je u posljednje vrijeme počela češće pokazivati pa je tako nosila već nekoliko modnih revija, a pozirala je s majkom i za poznati modni brend intimnog rublja.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 6 Megan Fox - 7 Megan Fox - 4 Megan Fox - 3 +28 Megan Fox - 2 Celebrity Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena - 1 Lepa Brena, Nina Badrić Lepa Brena - 2 +25 Lepa Brena - 3 Celebrity Lepa Brena pokazala kako uživa na svojoj luksuznoj jahti, a u prvom su planu njezini opjevani aduti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene