Nije joj loše

Lepa Brena pokazala kako uživa na svojoj luksuznoj jahti, a u prvom su planu njezini opjevani aduti!

Lepa Brena Lepa Brena Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena - 1 Lepa Brena, Nina Badrić Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 5 Lepa Brena i Boba Živojinović - 2 Lepa Brena u Dubrovniku Lepa Brena i Senidah - 8 +19 Lepa Brena i Senidah - 7 Galerija

Lepa Brena javila se sa svoje jahte, na kojoj provodi ljeto, te se pohvalila svojim najjačim adutima.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, 62-godišnja Lepa Brena, ljeto provodi ploveći na svojoj luksuznoj jahti.

Fotografi su je proteklog vikenda snimili u Crnoj Gori, i to u trenucima dok se hladila malim ventilatorom, a sada se s jahte javila na svojem profilu na Instagramu.

Pjevačica je u pričama na društvenoj mreži objavila fotografiju svojih dugih nogu, koje je opjevala u istoimenom hitu iz 1982. godine, no sada je uz prizor dodala pjesmu "Do You Think I'm Sexy". Fotografiju pogledajte u galeriji.

Brena i njezin suprug Boba Živojinović kupili su jahtu kako bi njome obišli svijet, a srpski mediji pisali su da su je navodno platili šest milijuna eura.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Jahta je dugačka 30 metara i, kako je Brena ranije otkrila, ima šest spavaćih soba, a na njoj ona i suprug često ugošćuju i druge zvijezde s naših prostora, pa im se tako jednom prilikom pridružila i Nina Badrić.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 3 Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput pokazala tko je iznenadio Blooma na terasi: "Danas smo imali gosta..."

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić - 2 +3 Marija Selak Raspudić Celebrity Pogledajte izdanje koje je Marija Selak Raspudić odabrala za posao, ovakvo što u Saboru se ne viđa često!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene