pogledajte kako izgleda

Ivica i Marijana Puljak obilježili veliki dan u životu svoje najmlađe kćeri: "Djevojčica je postala prava mlada žena!"

Ivica i Marijana Puljak Ivica i Marijana Puljak Tom Dubravec/Cropix 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana i Ivica Puljak s kćerima Marijana i Tomo Puljak Marijana, Ivica i Tomo Puljak Marijana i Tomo Puljak Marijana i Ivica Puljak Marijana i Ivica Puljak Marijana i Ivica Puljak Ivica i Marijana Puljak +0 Ivica i Marijana Puljak Galerija

Marijana Puljak objavila je fotografije kćeri Ive povodom njezina 18 rođendana.

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak sa suprugom i saborskom zastupnicom Marijanom Puljak ima troje djece, a njihova najmlađa kći Iva ovaj je tjedan napunila 18 godina.

Marijana je tim povodom na svojem profilu na Facebooku objavila Ivine fotografije, uz koje joj je uputila i emotivnu čestitku.

"Velikih 18 godina. Naša vesela djevojčica postala je prava mlada žena. Draga Iva, djetinjstvo je prohujalo s vihorom, dobrodošla u svijet odraslih. Došao je i taj dan. Sva su nam djeca punoljetna!" napisala je ponosna mama, a u objavi je označila i tatu Ivicu.

Čestitkama su se pridružili i njihovi prijatelji na Facebooku, koji su komentirali i da je Iva prava ljepotica.

Uz Ivu, bračni par Puljak ima kćer Emu i sina Tomu.

Marijana i Ivica u braku su od 1995. godine, a upoznali su se dok su studirali na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

"Počeli smo hodati na trećoj godini faksa, čini mi se. Valjda sličimo, pa su nas mijenjali za brata i sestru", ispričala je jednom prilikom Marijana u Dnevniku Nove TV.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Buzov Iva Buzov Iva Buzov Iva Buzov +24 Vedran Ćorluka i Iva Buzov Nekad i sad Evo kako danas izgleda Hrvatica koja je zbog veze s našim nogometašem nekad punila medijske stupce!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dom Matea i Izabel Kovačić Dom Matea i Izabel Kovačić Dom Matea i Izabel Kovačić Dom Matea i Izabel Kovačić +25 Dom Matea i Izabel Kovačić Celebrity Izabel Kovačić tuguje zbog odlaska iz Londona, pogledajte kakav luksuz mora ostaviti iza sebe!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene