objavila selfi

Supruga splitskog gradonačelnika pohvalila se njihovim sinom: "Sunce mamino, isti tata!"

Marijana i Ivica Puljak Marijana i Ivica Puljak Foto: Božidar Vukičević/Cropix

Marijana Puljak objavila je fotografiju na kojoj pozira sa svojim sinom Tomom.

Saborska zastupnica i supruga gradonačelnika Splita, Marijana Puljak, ponosna je majka troje djece, a sada se pohvalila svojim sinom Tomom.

Pogledaj i ovo Ivica i Marijana Puljak pogledajte kako izgleda Ivica i Marijana Puljak obilježili veliki dan u životu svoje najmlađe kćeri: "Djevojčica je postala prava mlada žena!"

"Uskršnji ponedjeljak u gradu uz sunce mamino. Neprocjenjivo", napisala je Marijana uz fotografiju na kojoj sa sinom pozira u centru Splita, u poznatoj Marmontovoj ulici.

"Sunce mamino, isti tata", primijetila je jedna pratiteljica, a mama i sin dobili su i na stotine lajkova.

Marijana i Ivica Puljak osim sina imaju i dvije kćeri, Emu i Ivu, a sve troje djece im je već odraslo.

Marijana je čak nedavno na Facebooku objavila fotografiju sna i njegove djevojke Karle, a tom se prilikom pohvalila da je Tomo položio zadnji ispit na FER-u.

Marijana i Ivica u braku su od 1995. godine, a upoznali su se dok su studirali na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

"Počeli smo hodati na trećoj godini faksa, čini mi se. Valjda sličimo, pa su nas mijenjali za brata i sestru", ispričala je jednom prilikom Marijana u Dnevniku Nove TV.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga, Jole Jelena Rozga, Domenica, Lorena Jelena Rozga, Tonči Huljić +25 Jelena Rozga, Pero Kozomara Celebrity Jelena Rozga ponosno pokazala obline, a u prvi plan gurnula je nikad raskošniji dekolte!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 5 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 +17 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 3 Celebrity Svoju 13 godina stariju suprugu držao je za ruku dok je izlazila iz mora, a nikome nije promaknuo ni neobičan badić koji je ona nosila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene