veselila se, a onda...

Marijana Puljak nije ostala dužna Milanoviću nakon što su joj propali planovi za koncert : "Tužna srca prodajem dvije karte..."

Marijana Puljak Marijana Puljak Damjan Tadic/Cropix 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Puljak Marijana i Ivica Puljak Marijana i Ivica Puljak Marijana i Ivica Puljak Ivica i Marijana Puljak Marijana i Tomo Puljak Marijana i Ivica Puljak s kćerima +0 Marijana i Tomo Puljak Galerija

Marijana Puljak je zbog izvanredne sjednice Sabora morala prodati karte za koncert Brucea Springsteena u Njemačkoj.

Saborska zastupnica Centra, Marijana Puljak, morala je propustiti koncert Brucea Springsteena, za koji je već kupila i karte, zbog izvanredne sjednice Sabora.

"Tužna srca, ali što se mora nije teško, prodajem dvije karte za koncert Bruce Springsteena za petak, 21.7. u Hockenheim, Njemačka.

Mjesta su odlična, Front of Stage 2. Javite se!" napisala je na Facebooku, a kasnije je dodala i da su karte prodane.

Jednom pratitelju je u komentarima potvrdila i da je nije mogla ići na koncert zbog izvanredne sjednica sabora.

"Da. Politika traži žrtve", odgovorila mu je Puljak, a iskoristila je priliku i da bocne predsjednika Milanovića, koji je propustio sjednicu.

"Šteta! Zoky je izgleda ipak veći Boss", komentirala je jedna pratiteljica, na što joj je Marijana spremno odgovorila: "Ne bi rekla. The Boss nije nikad pozvao na koncert pa se na njemu nije pojavio."

Puljak je otkrila i da će pokušati otići na Springsteenov koncert u Monzi.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus sa sestrom Mateom +30 Nives Celzijus sa sestrom Mateom Celebrity Nives Celzijus stala na kraj nagađanjima i podijelila radosnu vijest: "Stiže nam bebica!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Salt Bae Severina i Salt Bae Severina - 3 Severina - 1 +25 Severina - 7 Celebrity Severina objavila prisne fotografije sa svjetski poznatim frajerom kojeg je upoznala na odmoru: "Došao si tiho na prstima..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene