Mamac za poglede

Kći Miše Kovača servirala adute s kojih je bilo teško skrenuti pogled, a zasjenila je i zgodnu mlađu kolegicu!

Ivana Kovač Ivana Kovač Boris Scitar/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kovač Ivana Kovač i Ivana Lovrić Ivana Kovač Ivana Kovač - 1 Ivana Kovač - 2 Ivana i Mate Mišo Kovač Ivana Kovač - 2 In Magazin: Ivana Kovač - 5 In Magazin: Ivana Kovač - 6 In Magazin: Ivana Kovač - 7 +12 In Magazin: Ivana Kovač - 3 Galerija

Ivana Kovač pokazala je trbuh i noge na modnoj reviji BiteMyStyle by Zoran Aragović u Zagrebu.

Kći legendarnog Miše Kovača, pjevačica Ivana Kovač (45), bila je mamac za poglede na reviji BiteMyStyle by Zoran Aragović u sklopu trećeg izdanja modne platforme Atelier The Future u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Mišo i Ivana Kovač "Na Mount Everestu" Legendarnog Mišu Kovača dugo nismo vidjeli, a sada ga je kći Ivana pokazala u nesvakidašnjem izdanju!

Zgodna Ivana na događanje je došla odjevena od glave do pete u crnu boju, a odabrala je komade koji su istaknuli sve njezine adute. Nosila je majicu koja otkriva trbuh i suknju koja je s prednje strane posve kratka, pa su u prvom planu bile njezine vitke noge. Stajling je začinila i visokim lakiranim čizmama, koje su svemu podarile dodatnu dozu seksepila, a crnilo je razbila šarenom torbicom.

Ivana se na reviji družila s pjevačicom grupe Colonia i svojom imenjakinjom Ivanom Lovrić (31), koja je također plijenila pažnju u atraktivnom izdanju, a da su se dobro zabavile i po povratku kući, pokazale su u videu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli IVANA KOVAČ 🎤 (@ivanakovacofficial)

Inače, Ivana je ranije ove godine u emisiji IN magazin pričala o svojim počecima karijere i najvećim lažima koje je pročitala o sebi.

"70 puta sam bila trudna i 70 puta sam im morala objašnjavati - donijet ću vam liječničke nalaze, ljudi, nisam trudna, uporno su me htjeli napraviti trudnom. Jedina laž, i to me jako pogodilo jer sam tek počela pjevati... Pjevala sam u grupi Magazin prvi Splitski festival i izašlo je - Ivana Kovač izderala se na radnika scene. A ja ne mogu biti bolja od kruha, obožavam radnike scene i meni je to bio šok", prisjetila se, a tada je otkrila i svoj nadimak za tatu Mišu.

"Ja njega zovem Tozo, a to je jedna njegova priča iz Rusije o jednom liku, jednom Rusu, koju je on pričao kad sam ja bila mala. I meni je to ostalo i onda ga zovem Tozo", ispričala je Ivana.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kći Saše Matića Supruga i kći Saše Matića Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 +15 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Celebrity Suprugu Saše Matića baš rijetko imamo priliku vidjeti, no zbog brige za kćer sada uopće nije marila za fotografe

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 5 +26 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon rastave uvela je jednu novost kod sebe, primijetili su to svi koji je prate na društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene