poznate face na okupu

Princeze, prinčevi, ali i kralj: Pogledajte tko je sve bio među svjetskom elitom koja nije željela propustiti događaj mjeseca!

Daniel Craig i Rachel Weisz - 1 Daniel Craig i Rachel Weisz - 1 Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Craig i Rachel Weisz - 1 Daniel Craig i Rachel Weisz - 2 Daniel Craig i Rachel Weisz - 3 Daniel Craig i Rachel Weisz - 4 Daniel Craig i Rachel Weisz - 5 James Norton i Imogen Poots - 1 James Norton i Imogen Poots - 2 James Norton i Imogen Poots - 3 James Norton i Imogen Poots - 4 Imogen Poots i Daniel Craig +24 Emma Watson, Alex Watson i Lews Capaldi - 1 Galerija

Finale Wimbledona okupilo je brojne poznate face, a u našoj galeriji možete pogledati koje su sve slavne osobe napeti meč između Novaka Đokovića i Carlosa Alcaraza pratile iz prvih redova.

Novi kralj Wimbledona je 20-godišnji Carlos Alcaraz, a njegov napeti meč protiv višestrukog pobjednika Novaka Đokovića na samom Wimbledonu pratile su brojne poznate face.

Na svečanom dijelu tribina mogli su se vidjeti brojni glumci, pjevači, članovi kraljevske obitelji i ostali, a evo i tko je krao najviše pogleda.

Među prvim zapaženima bila je tu kraljevska obitelj. Kate Middleton, princ William i njihova djeca Charlotte i George bili su u kraljevskoj loži gdje su srdačno pozdravili sve prisutne, a Kate je za oko zapela i poznatom glumcu koji već godinama utjelovljuje famoznog Jamesa Bonda, Danielu Craigu.

Kad se spuštala do svog mjesta, rukovala se s Danielom kojem je bila velika čast vidjeti princezu, a kratko je u tom trenu odmaknuo svoju pažnju sa svoje pratnje i supruge glumice Rachel Weisz. S njom je budno pratio ostatak meča.

Pokraj njih sjedio je i još jedan par, glumac James Norton i njegova partnerica glumica Imogen Poots. Imogen je nekoliko riječi također razmijenila i s Craigom, a fotografi su sve to uhvatili.

Napeti meč još su pratili i pjevač Nick Jonas i njegova supruga Priyanka Chopra koja je cijelo vrijeme zaljubljeno i nasmijano gledala svog supruga, a golupčići su više pažnje posvetili jedno drugome nego finalnom događaju.

Među publikom bila je i poznata britanska glumica Emma Watson koju svijet zna po ulozi Hermione iz Harryja Pottera, a njoj su društvo pravili brat Alex Watson te pjevač Lewis Capaldi.

A osim britanske kraljevske obitelji, bio je tu i još jedan član, ali one španjolske, kralj Filip od Španjolske.

On se također pozdravio s Kate i Williamom, a onda je mahao i ostaloj publici na terenu.

A posebnu pozornost privukao je i glumac Brad Pitt koji je pozorno pratio sve što se događa, a za razliku od ostalih koji su na ovo događanje stigli u odijelima, on je odjenuo svečane hlače i polo majicu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Bubičić Dino Bubičić i Ivica Skoko Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 2 +24 Dino Bubičić - 3 Nekad i sad Domaći ljepotan nekoć je punio medijske stupce privatnim skandalima, a danas ga više nije tako lako ni prepoznati!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan +21 Josip Radeljak - 1 Celebrity Dikan otkrio tko je nova žena u njegovu životu pa podijelio i sretne vijesti? "Još samo korak do oltara!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene