"Pomozite joj!"

Slavna glumica našla se u problemima zbog preuske haljine, video u kojem pokušava ustati s kauča hit je na društvenim mrežama!

Anne Hathaway Anne Hathaway Instagram/Screenshot 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Hathaway Anne Hathaway Anne Hathaway Anne Hathaway Anne Hathaway Anne Hathaway Anne Hathaway Anne Hathaway Anne Hathaway Anne Hathaway - 2 +8 Anne Hathaway (Foto: Instagram) Galerija

Anne Hathaway objavila je urnebesan video u kojem pokušava ustati s kauča u haljini koja joj je to otežala.

Nije tajna da slavne dame ponekad pate zbog mode, a nova modna žrtva o kojoj se priča je holivudska glumica Anne Hathaway.

Anne je na Instagramu objavila video u kojem u pripijenoj crvenoj haljini s korzetom pokušava ustati s kauča. U pomoć joj je priskočila i Donatella Vesace, koja je dizajnirala haljinu, a obje se nisu mogle suzdržati od smijanja.

Pogledaji ovo Anne Hathaway i Adam Shulman Celebrity Ne voli izlagati supruga očima javnosti, ali sada ga je povela u rijedak zajednički izlazak

"Pomozite joj, ne može se pomaknuti", rekla je Donatella. "Dobro sam, sve je u redu! Drago mi je da ste me pozvali u Milano", zaključila je Anne u videu koji je nasmijao brojne korisnike društvene mreže te je postao viralni hit.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anne Hathaway (@annehathaway)

Što vi mislite o ovom modnom odabiru glumice?

Haljina Anne Hathaway je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Anne je u ovom izdanju posjetila Versace reviju na Tjednu mode u Milanu, gdje je nastao i ovaj video koji je u jednom danu na njezinom profilu pregledan gotovo dva milijuna puta.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Lewinsky - 2 Monica Lewinsky - 1 Monica Lewinsky Monica Lewinsky +12 Monica Lewinsky Nekad i sad Svijet je zna kao najpoznatiju ljubavnicu predsjednika, a sad je objavila svoje najnovije fotografije i svi su u nevjerici!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Pervan Damir Folnegović, Željko Pervan, Ahmed El Rahim, Mladen Horvat, Zlatan Zurić Zuhra Željko Pervan Željko Pervan +15 Željko Pervan Celebrity Željko Pervan zabrinuo je obožavatelje objavom iz bolnice: "Ako preživim, vidimo se uskoro"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene