Na obiteljskom odmoru

Suprugu i kćeri jednog od najbogatijih glumaca rijetko imamo priliku vidjeti, no ovaj put ih nije uspio sakriti od paparazza

Adam Sandler na odmoru s obitelji Adam Sandler na odmoru s obitelji Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Sandler na odmoru s obitelji Adam Sandler na odmoru s obitelji Adam Sandler na odmoru s obitelji Adam Sandler na odmoru s obitelji Adam Sandler na odmoru s obitelji Adam Sandler na odmoru s obitelji Adam Sandler na odmoru s obitelji Adam Sandler s obitelji - 10 Adam Sandler s obitelji - 9 Adam Sandler s obitelji - 8 +19 Adam Sandler s obitelji - 7 Galerija

Adam Sandler snimljen je na odmoru u Italiji sa suprugom Jackie i njihovim kćerima Sadie i Sunny.

Glumac Adam Sandler (57) ne pojavljuje se često u javnosti i izbjegava holivudska događanja, a još rjeđe imamo priliku vidjeti njegovu obitelj.

No sada su ga paparazzi ulovili na odmoru sa suprugom Jackie Titone Sandler (49) i kćerima Sadie (17) i Sunny (15), s kojima trenutačno uživa u talijanskom gradiću Santa Margherita Ligure, gdje je 2018. snimao i film "Slučajni detektivi" s Jennifer Aniston.

Adam i njegove dame snimljeni su na plaži i u restoranu na ručku, a iako se njegova supruga sakrila iza golemog šešira, njega je bilo teško ne zamijetiti u košulji s cvjetićima.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Adam i njegova supruga upoznali su se 1999. godine, na snimanju hit-filma "Tata od formata", u kojem on ima glavnu ulogu, a ona je glumila konobaricu u sportskom baru. Vjenčali su se 2003. godine i ovog ljeta proslavit će 21. godišnjicu braka.

Adamove kćeri krenule su njegovim glumačkim stopama. Starija kći Sadie debitirala je u filmu ''Zohan je zakon!'' iz 2008. godine, a s tatom je glumila i u filmovima ''Priče za laku noć'', ''Odrasli'', ''Moja lažna žena'' i ''Ludi blizanci''.

Mlađu Sunny također smo imali priliku gledati filmu ''Odrasli'' s ocem i starijom sestrom, a glumila je i u filmovima''Jack i Jill'' i ''Pikseli''. 

Sandler inače slovi kao jedan od najbogatijih holivudskih glumaca. Prošle je godine sa zaradom od 73 milijuna dolara završio na prvom mjestu Forbesove godišnje liste najbolje plaćenih glumaca, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na oko dvije milijarde dolara.

Pogledaji ovo Adam Sandler Zanimljivosti Brižan potez holivudske zvijezde oduševio je javnost, zaustavio je sve kako bi pomogao obožavatelju u nevolji!

Pogledaji ovo Adam Sandler s kćerima Sadie i Sunny - 6 Celebrity Tata joj je jedan od najpopularnijih svjetskih glumaca, a čim je vidite, trebalo bi vam biti jasno tko je ona!

Pogledaji ovo Adam i Jackie Sandler Celebrity Jedan od najbogatijih glumaca rijetko pokazuje lijepu suprugu, a ona je zbog njega donijela i drastičnu odluku

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper Beckham - 7 David Beckham i Harper Beckham - 4 David Beckham i Harper Beckham - 1 David Beckham i Harper Beckham - 3 +31 David Beckham i Harper Beckham - 6 Celebrity David Beckham ponosno je pokazao svoju već odraslu kćer, no njihov prisni odnos i dalje izaziva kritike javnosti

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +30 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez s djecom Celebrity Ronaldova Georgina svojim ponašanjem razbjesnila je javnost, evo što je radila dok je on plakao zbog poraza!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene