Želja je jača

Slava ili obitelj: Ove su zvijezde morale odlučiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubav prema obitelji u njihovom slučaju bila je jača od želje za slavom i novcem.

Ne baš često, ali događa se da poznate zvijezde odustanu od svojih karijera kako bi se posvetili svojim obiteljima. Iako to ponekad može izazvati šok i nevjericu kod njihovih obožavatelja, zvijezde ipak same najbolje znaju što im je u životu najvažnije.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley ''Dojurila mi je pomoći" Seks-bomba 90-ih snimila je vruće scene sa ženom koje je režirao njezin sin: "Obećala mi je kad sam imao osam godina..."

Mračne obiteljske tajne - njezina majka ubila oca u samoobrani!

Jedna od onih kojima je obitelj na prvom mjestu je 

Lily Allen

Pjevačica je 2011. odlučila napustiti svije poznatih i slavnih kako bi se u potpunosti posvetila svojoj obitelji. Biti majka za nju je bilo daleko važnije od turneja i svjetla pozornice. 'Ona je prije svega majka', rekao je njezin blizak prijatelj.

Cary Grant

Velika zvijezda 50-tih. Za njim su uzdisali milijuni žena, ali on se odrekao slave kako bi vrijeme posvetio svojoj kćerki. 'Želio je dokumentirati moj život uz njega kao oca. Stalno je snimao i fotografirao naše zajedničke trenutke kako bi ih imala kao uspomenu na njega', rekla je Jennifer.

Elizabeth Hurley

Mnogi su se pitali zašto je ova slavna glumica napustila Hollywood. Razlozi su jednostavni. Najprije se udala a potom i pokrenua svoju liniju odjeće. Preselila se na farmu u Velikoj Britaniji gdje je sjaj Hollywooda zamjeila uzgojem organske hrane.

Sharon Osbourne

Iako se nije potpuno povukla iz javnosti, u skoroj budućnosti planira se povući u privatnost doma i posvetiti svojoj obitelji. Izvor blizak Sharon kaže kako je najavila svoje skoro povlačenje sa scene kako bi više vremena mogla provoditi sa svojom unučicom Pearl. 

Rick Moranis

Rick je najpoznatiji po svojim ulogama u filmskim hitovima 'Draga smanjio sam djecu' i 'Ghostbusters'. Iako je imao uspješnu karijeru i bio omiljeni komičar mnogih, odlučio je veliko platno zamjeniti obiteljskim životom i biti pravi otac svojoj djeci.

Prema istraživanju koje je proveo 'Career Builder found' čini se kako 37 posto očeva želi napustiti karijeru kako bi bili sa obitelji, slična brojka odnosi se i na žene koje rade.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene