Tragedija mlade zvijezde

Članica svjetske glazbene senzacije pronađena mrtva u 26. godini, danima se nije javljala na telefon

Sulli (Foto: Instagram) Sulli (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sulli (Foto: Instagram) Sulli (Foto: Instagram) Sulli (Foto: Instagram) Sulli (Foto: Instagram) Sulli (Foto: Instagram) Sulli (Foto: Instagram) Sulli (Foto: Instagram) Sulli (Foto: Instagram) Sulli (Foto: Instagram) Sulli (Foto: Instagram) +0 Sulli (Foto: Instagram) Galerija

Velika K-Pop zvijezda Sulli pronađena je mrtva u svom domu u Južnoj Koreji.

Zvijezda popularnog K-Popa Sulli pronađena je mrtva u dobi od 25 godina, i to četiri godine nakon što se povukla sa scene zbog strašnog psihičkog zlostavljanja.

Pogledaj i ovo showbuzz Stojan Matavulj 'Teški su ovi dani i ne znam kako ću ih preživjeti'

Policija je priopćila kako je Sulli pronašao njezin menadžer koji je otišao do njezine kuće te je pronašao pjevačicu mrtvu. Smrt je ustanovljena u 3 sata i dvije minute po noći po lokalnom vremenu. Menadžer je krenuo do Sulli nakon što mu se ona nije nekoliko dana javljala na mobitel niti na mail. 

Pjevačka zvijezda, pravim imenom Choi Jin-ri bila je bivša dječja glumačka zvijezda, a proslavila se s 14 godina. Nakon što je postala članica ženske glazbene grupe, nastupala je četiri godine, a onda se povukla iz javnosti zbog strašnog psihičkog i verbalnog zlostavljanja. 

Naime, pjevačicu su na internetu zlostavljali i vrijeđali, a ona je naravno jako patila zbog svega toga. Stoga se 2015. godine odlučila odmoriti od glazbe i posvetiti samoj sebi i svojoj glumačkoj karijeri. 

Nakon tri godine pauze Sulli se vratila glazbi u lipnju 2018., a obožavatelji su dokazali kako ju nisu zaboravili. Sa 6 milijuna pratitelja na Instagramu Sulli je bila jedna od najvećih zvijezda Južne Koreje, a pojavila se i u nizu TV serija i filmova. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

자다가 벌떡 일어나서!!!!!

Objavu dijeli 설리가진리 (Sulli) (@jelly_jilli)

Slatka plavuša podizala je prašinu i svojom odlukom da ne nosi grudnjak, što se u konzervativnoj Južnoj Koreji smatra neprihvatljivim. 

Sulli je prije nekoliko mjeseci za medije progovorila o osjećajima nemoći i anksioznosti s kojom se svakodnevno suočava. Priznala je kako se s paničnim napadajima bori od djetinjstva. 

Policija još istražuje uzrok smrti mlade Sulli. Inače, Sulli je bila dobra prijateljica s još jednom K-pop zvijezdom, Jonghyunom, koji si je oduzeo život prije dvije godine. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miguel Cervantes s obitelji (Foto: Instagram) Miguel Cervantes s obitelji (Foto: Instagram) Miguel Cervantes s obitelji (Foto: Instagram) +0 Miguel Cervantes s obitelji (Foto: Instagram) Celebrity Preminula 3-godišnja kći poznatog glumca, tužnu vijest je objavio uz fotografiju njezine prazne sobe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene