htio se pohvaliti

Zlatan Ibrahimović provozao 11 godina stariju partnericu u novom luksuznom automobilu i izazvao pravi kaos na ulicama Milana!

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 7 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +11 Zlatan Ibrahimović - 1 Galerija

Zlatan Ibrahimović pohvalio se novom luksuznom jurilicom zbog koje nije imao mira u izlasku s partnericom Helenom Seger.

Nije tajna da je nogometaš Zlatan Ibrahimović (41) slab na luksuzne automobile, a svojoj pozamašnoj kolekciji dodao je još jednog.

Pogledaj i ovo Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 poseban u svakom pogledu Ibrahimović godinama obožava 11 godina stariju plavušu, a evo koja se njegova izjava o ženama iz jednog intervjua i dandanas prepričava!

Zlatan je snimljen u novom bijelom Ferrariju, u kojem je provozao svoju 11 godina stariju partnericu Helenu Seger i izazvao pravi kaos u Milanu.

Fotografi i obožavatelji nogometaša opkolili ih dok su se provlačili kroz uske uličice, a Zlatan je spremno pozirao za selfije i djelovao je kao da mu uopće ne smeta pažnja koju je privukao.

I njegova Helena nije skidala osmijeh s lica, iako nisu uspjeli ni u miru popiti kavu.

Inače, Zlatan i Helena u vezi su od 2001. godine i zajedno imaju sinove Maximiliana i Vincenta.

Helena se nakon karijere u svijetu mode posvetila poduzetništvu i zapravo vodi većinu Zlatanovih poslova te je zaslužna za milijunske ugovore koje nogometaš ima sa sponzorima, a jednom prilikom je ispričala kako je upoznala Zlatana.

"Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam već izgrađenu uspješnu karijeru, svoj novac i nije mi trebao nogometaš da me uzdržava. Bila sam neovisna, a on čak nije ni bio moj tip muškarca. Pri našem prvom susretu blokirao je svojim Ferrarijem prolaz mom Mercedesu, a ja sam samo vidjela njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena, vikala sam na njega i mislim da mu se to nije svidjelo", izjavila je Helen u jednom od rijetkih intervjua.

Iako svoj privatni život drže podalje od javnosti, poznato je da Helena uživa u brzim vožnjama motociklom, ne voli trošiti puno vremena na sređivanje, misli kako ima prevelike usne i prekratke noge te se bolje osjeća u trapericama nego u dizajnerskim haljinama. Netipičnom ženom nogometaša također je čini to što nema zaposlene kućne pomoćnice.

Zajedno su prebrodili i brojne glasine o Zlatanovim aferama, a jedna od žena s kojom su ga u medijima povezivali je seksi talijanska novinarka Diletta Leotta, s kojom je snimio jednu reklamu i koja trenutno čeka dijete s njemačkim vratarom Lorisom Kariusom..

Te glasine Zlatan je odbio komentirati, a koliko obožava svoju partnericu, najbolje govori njegov odgovor na novinarsko pitanje o tome kakve žene voli.

"Na kakve žene mislite? Ja želim samo jednu ženu", izjavio je Ibrahimović pritom misleći na svoju Helenu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić - 1 +24 Aleksandra Grdić - 2 Nekad i sad Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 +25 Severina - 5 Celebrity Pogledajte kako je velika holivudska zvijezda iznenadila Severinu za rođendan: "Još samo da mi se Gospa ukaže!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene