ludo zaljubljeni!

Isklesani Ibrahimović opet je glavna atrakcija na plaži, a ne može mu se nadiviti ni njegova 11 godina starija partnerica!

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović - 3 Zlatan Ibrahimović - 1 Zlatan Ibrahimović - 2 Zlatan Ibrahimović - 1 Zlatan Ibrahimović +5 Zlatan Ibrahimović Galerija

Zlatan Ibrahimović snimljen je na plaži u Miamiju, gdje uživa sa svojom dugogodišnjom partnericom Helenom Segar.

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, 41-godišnji Zlatan Ibrahimović, i njegova 11 godina starija životna partnerica Helena Seger trenutačno uživaju na odmoru u Miamiju.

Pogledaj i ovo Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 poseban u svakom pogledu Ibrahimović godinama obožava 11 godina stariju plavušu, a evo koja se njegova izjava o ženama iz jednog intervjua i dandanas prepričava!

Ni tamo im paparazzi ne daju mira, a ulovili su ih na plaži, gdje je Zlatan plijenio poglede svojim nevjerojatno isklesanim torzom, dok se on nije mogao nagledati svoje Helene, koja je također pokazala zavidno vitku figuru u badiću.

Očekivano, nogometaš je na odmor ponio i loptu koju nije ispuštao, a činilo se da ni njemu ni Heleni uopće ne smeta pažnja koju su privukli i opušteno su uživali u šetnji i druženju.

Inače, Zlatan i Helena u vezi su od 2001. godine i zajedno imaju sinove Maximiliana i Vincenta, no čini se da oni nisu s njima na odmoru.

Helena se nakon karijere u svijetu mode posvetila poduzetništvu i zapravo vodi većinu Zlatanovih poslova te je zaslužna za milijunske ugovore koje nogometaš ima sa sponzorima, a jednom prilikom je ispričala kako je upoznala Zlatana.

"Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam već izgrađenu uspješnu karijeru, svoj novac i nije mi trebao nogometaš da me uzdržava. Bila sam neovisna, a on čak nije ni bio moj tip muškarca. Pri našem prvom susretu blokirao je svojim Ferrarijem prolaz mom Mercedesu, a ja sam samo vidjela njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena, vikala sam na njega i mislim da mu se to nije svidjelo", izjavila je Helen u jednom od rijetkih intervjua.

Iako svoj privatni život drže podalje od javnosti, poznato je da Helena uživa u brzim vožnjama motociklom, ne voli trošiti puno vremena na sređivanje, misli kako ima prevelike usne i prekratke noge te se bolje osjeća u trapericama nego u dizajnerskim haljinama. Netipičnom ženom nogometaša također je čini to što nema zaposlene kućne pomoćnice.

Zajedno su prebrodili i brojne glasine o Zlatanovim aferama, a jedna od žena s kojom su ga u medijima povezivali je seksi talijanska novinarka Diletta Leotta, s kojom je snimio jednu reklamu.

Te glasine Zlatan je odbio komentirati, a koliko obožava svoju Helenu, dovoljno govori njegov odgovor na novinarsko pitanje o tome kakve žene voli.

"Na kakve žene mislite? Ja želim samo jednu ženu", izjavio je Ibrahimović pritom misleći na svoju Helenu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Džinić i Igor Šparavalo Igor Šparavalo i Moamer Kasumović Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 1 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 2 +21 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 3 Celebrity Sjećate li se malog Džebrice? Evo kako danas izgleda i s kojom je poznatom osobom bio u društvu

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle, Ivanka Mazurkijević Damir Martinović Mrle, Ivanka Mazurkijević Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle Ivanka Mazurkijević i Mrle imaju novi singl +7 Ivanka Mazurkijević i Mrle imaju novi singl Celebrity Rijedak izlazak domaćeg para s kćerkicom, inače je skrivaju od javnosti, no sada su spremno pozirali fotografima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene