U rijetkom izlasku

Partnerica Zlatana Ibrahimovića inače svoje lice skriva, no ovoga puta fotografi su je uhvatili dok ga je zaljubljeno gledala!

Helena Seger Helena Seger Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović - 3 +1 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Galerija

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger snimljeni su u rijetkom zajedničkom izlasku u javnosti, i to na premijeri filma "Asterix i Obelix" u Parizu.

Jedan od najuspješnijih nogometaša Zlatan Ibrahimović pojavio se na pariškoj premijeri novog filma "Asterix i Obelix", u kojem i sam glumi, a na svečano događanje dopratila ga je lijepa partnerica Helena Seger.

Pogledaj i ovo Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 poseban u svakom pogledu Ibrahimović godinama obožava 11 godina stariju plavušu, a evo koja se njegova izjava o ženama iz jednog intervjua i dandanas prepričava!

41-godišnji Zlatan i 11 godina starija Helena plijenili su pažnju na crvenom tepihu, on u tamnom odijelu, a ona u kratkoj zlatnoj haljini. Nogometaš je spremno pozirao pred fotografima koji su ga dočekali, a Helena nije mogla sakriti zaljubljene poglede koje mu je upućivala.

Par je u vezi od 2001. godine i zajedno imaju sinove Maximiliana i Vincenta, a ona se nakon karijere u svijetu mode posvetila poduzetništvu i zapravo vodi većinu Zlatanovih poslova te je zaslužna za milijunske ugovore koje nogometaš ima sa sponzorima, a jednom je prilikom ispričala kako je upoznala Zlatana.

"Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam već izgrađenu uspješnu karijeru, svoj novac i nije mi trebao nogometaš da me uzdržava. Bila sam neovisna, a on čak nije ni bio moj tip muškarca. Pri našem prvom susretu blokirao je svojim Ferrarijem prolaz mom Mercedesu, a ja sam samo vidjela njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena, vikala sam na njega i mislim da mu se to nije svidjelo", izjavila je Helen u jednom od rijetkih intervjua.

Iako svoj privatni život drže podalje od javnosti, poznato je da Helena uživa u brzim vožnjama motociklom, ne voli trošiti puno vremena na sređivanje, misli kako ima prevelike usne i prekratke noge te se bolje osjeća u trapericama nego u dizajnerskim haljinama. Netipičnom ženom nogometaša također je čini to što nema zaposlene kućne pomoćnice.

Zajedno su prebrodili i brojne glasine o Zlatanovim aferama, a jedna od žena s kojom su ga u medijima povezivali bila je seksi talijanska novinarka Diletta Leotta, s kojom je snimio jednu reklamu. Te glasine Zlatan je odbio komentirati, a koliko obožava svoju Helenu, dovoljno govori njegov odgovor na novinarsko pitanje o tome kakve žene voli.

"Na kakve žene mislite? Ja želim samo jednu ženu", izjavio je tada Ibrahimović pritom misleći na svoju Helenu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović, 2005. godina Sanja Vejnović 2007. godine Sanja Vejnović i Marijana Mikulić 2007. godine Sanja Vejnović 2005. godine +21 Sanja Vejnović 2013. godine Nekad i sad Našoj glumici je 61 godina, uvrštena je među najljepše na svijetu, a jedna očita činjenica mogla bi vas iznenaditi kad vidite njezine fotke iz 2005.!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira Shakira Shakira +16 Shakira - 4 Zanimljivosti Evo kako je Shakira otkrila da je Gerard vara i dovodi drugu u njezin dom, za sve je "kriva" njezina omiljena poslastica
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene