kapa dolje!

Veliki uspjeh nekadašnje Disneyeve zvijezde: Sa samo 26 godina ispisala je povijest, a obranila je i titulu ikone stila!

Zendaya - 5 Zendaya - 5 Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zendaya - 6 Zendaya - 8 Zendaya - 1 Emmy 2022, Zendaya Zendaya - 4 Zendaya - 9 Zendaya - 2 Zendaya - 3 Zendaya - 7 Zendaya (Foto: AFP) +5 Zendaya (Foto: AFP) Galerija

Zendaya je drugi put proglašena najboljom dramskom glumicom za ulogu u seriji "Euforija" čime se upisala u povijest kao najmlađa dvostruka dobitnica Emmyja.

Glumica Zendaya (26) upisala se u povijest kao najmlađa dvostruka dobitnica nagrade Emmy za glumu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Premijera Dina 2 (Dune 2) - 2 ''ne bi to uspjeli u studiju'' Snimanja u pustinji, teške filmske maske i dehidracija na setu: Što je bilo potrebno da nastane drugi dio spektakla Dina?

Na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja Zendaya je proglašena najboljom dramskom glumicom za ulogu Rue Bennet u HBO-ovoj hit-seriji "Euforija". Istu nagradu za istu ulogu osvojila je i 2020. godine.

Prilikom preuzimanja nagrade održala je emotivni govor.

"Moja najveća želja za Euforiju je da pomogne ljudima u zacjeljivanju", kazala je jedva zadržavajući suze. "Želim da znate kako sam zahvalna na pričama svih koji vole Rue ili koji se osjećaju kao Rue. Nosim ih sa sobom i s njom", istaknula je glumica.

Osim što je postala najmlađa dobitnica dva Emmyja, Zendaya je također i prva afroamerikanka u povijesti koja ja dvaput proglašena najboljom glumicom u seriji, piše Variety.

U dva glamurozna izdanja, pokazala je i zašto slovi kao ikona stila. Zendaya se na dodjeli pojavila u raskošnoj crnoj haljini bez naramenica, dok se za afterparty presvukla u usku crvenu haljinu s dubokim dekolteom.

Punog imena Zendaya Maree Stoermer Coleman karijeru je započela kao dječji model i plesačica, a glumački debi ostvarila je u seriji "Shake It Up" na Disney Channelu, gdje je glumila i u seriji "K.C.Undercover". Odmak od dječje zvijezde donijela joj je uloga u filmu "Spider-Man: Homecoming" 2017. godine, a glumila je u nastavcima. Još neke od upečatljivih uloga ostvarila je u mjuziklu "Najveći showman", romantičnoj drami "Malcolm i Marie" i znanstveno-fantastičnom blokcbusteru "Dina".

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle - 18 Meghan Markle - 10 +22 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Celebrity Kamere ulovile Meghan Markle u jednoj poprilično neugodnoj situaciji, ovo je teško i gledati!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 3 Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles - 2 +7 Kralj Charles III. - 1 Celebrity Javnost je zabrinuta za zdravlje kralja Charlesa zbog jednog detalja, svoje sumnje podijelio je i liječnik

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene