divno ih je vidjeti!

Željko Samardžić novinarima je priredio prizor na koji od njega nisu navikli: ''Puno mi znači što su oni tu sa mnom, uvijek sam im bio privržen''

Željko Samardžić - 3 Željko Samardžić - 3 Zorana Mandic/ATAImages 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Samardžić - 4 Željko Samardžić - 5 Željko Samardžić - 1 Željko Samardžić - 2 Željko Samardžić i supruga Maja - 1 Željko Samardžić i supruga Maja - 5 Željko Samardžić Željko Samardžić i supruga Maja - 1 Željko Samardžić i supruga Maja - 2 Željko Samardžić i supruga Maja - 3 +19 Željko Samardžić i supruga Maja - 4 Galerija

Željko Samardžić održao je veliki koncert u MTS dvorani u Beogradu, a gost iznenađenja bio mu je Saša Matić.

Srpski pjevač Željko Samardžić na konferenciji za medije pojavio se u društvu supruge Maje, ali i svojih unuka. 

Naime, u četvrtak je održao koncert za pamćenje u beogradskoj MTS dvorani, a oni su se zajedno veselili s publikom.

"Hvala vam svima što ste došli. Puno mi znači to što je moja obitelj tu, uvijek sam bio privržen obitelji, a moja supruga Maja i ja smo preko 46 godina u braku. Nadam se da ćemo proslaviti i 50-tu ako Bog da. Sretan sam što sam okružen unucima. Moja Nina ide u osnovnu školu, Aleksa u srednju, a ova mala nam se mota po kući svakoga dana. Nadam se da ću dočekati praunučiće", rekao je Željko.

Željko će u Beogradu održati šest koncerata, a nevjerojatna stvar je ta da će 30. prosinca održati čak dva koncerta.

Publika je još jednom pokazala da je Željko omiljeni pjevač kod svih generacija, a tome svjedoči i broj ljudi koji će ga slušati narednih dana. 

Podsjetimo, suprugu Maju voli već gotovo pet desetljeća. Prvi put kad ju je ugledao zauvijek pamti, kao i to da je njihova ljubav na početku bila ''zabranjena'':

''Pitao sam njenog profesora da mi kaže tko je ta mala, i kaže mi 'nemoj se tu petljati, to ti je kćerka od profesora Đaferovića, matematičara''. I pjevači i nogometaši su bili na lošem glasu, malo su roditelji bili protiv toga, ali ja sam bio uporan i rekao sam ja te nikad neću izdsti'', prisjetio se Željko za naš In Magazin.

Bračni par zajedno ima tri prekrasne kćeri. Iako je Željko u regiji vrlo poznat, njegova Maja ne voli se tako često pojavljivati u javnosti, pa mnogi ni ne znaju kako supruga pjevača izgleda. No Željko s vremena na vrijeme na društvenim mrežama rado podijeli fotografiju svoje supruge. Na njihovoj skladnoj ljubavi svi im zavide.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković - 1 Simona Mijoković - 6 Simona Mijoković - 5 Simona Mijoković - 2 +23 Simona Mijoković - 3 Celebrity Simona objavila snimku iz perioda razuzdanog života: "Kada sam živjela u najvećoj tami grijeha, bludu, nemoralu, drogirala se...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 6 +26 Marko Grubnić - 4 Nekad i sad Sigurno ste zaboravili na ovu Grubnićevu frizuru i modni dodatak koji je nosio 2010., prisjetite ih se uz ove zaboravljene fotografije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene