Vrtoglavi iznos

Zdravko Čolić pjevao je na privatnoj zabavi i za 45 minuta dobio nevjerojatnu cifru, evo koliko je naplatio nastup!

Zdravko Čolić - 1 Zdravko Čolić - 1 Darko Tomas / CROPIX 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 6 Zdravko Čolić - 5 Zdravko Čolić - 4 Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 5 Zdravko Čolić - 1 Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Zdravko Čolić - 2 Zdravko Čolić +5 Zdravko Čolić - 11 Galerija

Jedan srpski poduzetnik je pozvao Zdravka Čolića kao specijalnog gosta na proslavu vjenčanja, pogledajte koliko je legendarni pjevač nastup naplatio.

Naš legendarni pjevač Zdravko Čolić bio je poseban gost na vjenčanju jednog srpskog poduzetnika.

Čolić inače ne nastupa na takvim svečanostima, ali ovoga puta je pristao, a cifra koju je dobio ostavit će vas bez teksta.

Naime, Čola je za 45 minuta pjevanja naplatio 45 tisuća eura, a uz pjesmu ''Tebe čuvam za kraj" otplesan je i prvi ples. 

Osim vrtoglave cifre, za dolazak je imao i neke uvjete.

"Čola može birati gdje će nastupati. On ne prakticira pjevati na privatnim veseljima, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uslove, koje su mladenci i njihove obitelji ispunile bez riječi, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok pjeva, da nema naručivanja pjesama i fotografiranja sa gostima... Za 45 minuta tražio je 45.000 eura i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Pjevao je neke od svojih najvećih hitova, a odmah nakon nastupa u pratnji osiguranja restorana napustio je lokal", ispričao je izvor za RTVBN.

Zdravko Čolić jedan je od najpopularnijih glazbenika ovih prostora i sa svoje 72 godine puni arene i koncertne dvorane gdje god zakaže nastup, a čini se kako je i jedan od najbogatijih pjevača.

Prema pisanju američkog portala celebritynetworth.com Zdravkova imovina procjenjuje se na 20 milijuna dolara, a opisan je kao nekadašnja jugoslovenska pop-zvijezda i "srpski Tom Jones".

Ne čudi stoga što je nedavno kupio i luksuzni stan u Puli.

Pogledaji ovo Una Čolić - 1 Celebrity Zanosna kći Zdravka Čolića objavila je provokativnu fotografiju, a on je jasno dao do znanja da mu se to ne sviđa: "Ukorim je, ali ona je takva..."

Pogledaji ovo Zdravko Čolić - 1 Clubzone Nova suradnja Zdravka Čolića i Dina Merlina: Poslušajte nostalgičnu glazbenu priču o sudbini stare ljubavi

Pogledaji ovo Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 Celebrity Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

Pogledaji ovo Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Clubzone Najveći regionalni šarmer zapjevao u čast žena te oduševio prvim od dva koncerta u Varaždinu!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 4 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 3 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 2 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 1 +28 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 2 Celebrity Predsjednik Milanović poveo je suprugu na okršaj Hrvatske i Italije, ona je ukrala svu pozornost navijačkim outfitom!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 +29 Ivana Knoll - 3 Celebrity Pogledajte seksi outfit Ivane Knoll za utakmicu s Italijom, a posebno je zanimljiv detalj koji drži u rukama!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene