Uskoro vjenčanje!

Iako ima poznate roditelje, zvijezda je postala tek kad se zaručila za ovog ljepotana

Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Katherine i Arnold Schwarzenegger (Foto: AFP) Anna Faris i Chris Pratt (Foto: AFP) +0 Chris Pratt i Anna Faris (Foto: AFP) Galerija

Chris Pratt je zaprosio Katherine Schwarzenegger u siječnju ove godine nakon svega 7 mjeseci veze.

Iako ima poznate roditelje, Katherine Schwarzenegger svjetski poznata je postala tek vezom s holivudskim glumcem.

Pogledaj i ovo Chris Pratt (Foto: Instagram) Ludo se zabavio Zaručio je kćer Arnolda Schwarzeneggera, a onda na momačkoj pitao striptizetu želi li se udati za njega

Radi se o kćeri američkog body buildera, glumca i bivšeg guvernera Kalifornije, 71-godišnjeg Arnolda Schwarzeneggera koja je trenutačno zaručena za holivudskog glumca Chrisa Pratta.

Podsjetimo, Chris je zaprosio Katherine u siječnju ove godine nakon svega 7 mjeseci veze, a sretne je vijesti potvrdio fotografijom na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

"Slatka Katherine, toliko sam sretan što si rekla da. Oduševljen sam što ću te oženiti. Ponosan što živim s tobom u vjeri. Pa krenimo", napisao je tada, a kasnije je otkriveno kako je par upoznala njezina mama Maria Shriver.

Chris je utjehu u Katherine našao nakon razvoda od glumice Anne Faris s kojom je ostao u bliskim odnosima, pa je Anna među prvima javno čestitala paru na zarukama. "Tako sam sretna zbog oboje. Čestitam!" napisala je plavokosa glumica ispod fotografije bivšeg supruga te izazvala oduševljenje obožavatelja koji su ju nazvali "pravom damom" te "ženom s dušom".

Prvo službeno pojavljivanje par je imao krajem travnja na premijeri filma "Osvetnici: Završnica", a glumac ne skriva koliko je lud za svojom budućom suprugom, pa joj u svakoj objavi na društvenim mrežama posveti slatke riječi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

Katherine je tako postala zvijezda vezom s Chrisom, pa su i nju paparazzi počeli pratiti u stopu. Tako je nedavna uhvaćena u potpuno ležernom izdanju bez šminke u šetnji s majkom i bratom te svojim kućnim ljubimcem. Dosad su tako uglavnom pratili njezinog brata Patricka koji je krenuo tatinim glumačkim stopama, a neko je vrijeme bio i u vezi s tada problematičnom Miley Cyrus, pa je paparazzima bio itekako zanimljiv.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) on

No, čini se kako je u obitelji Schwarzenegger rođena još jedna zvijezda. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) +11 Bradley Cooper (Foto: Getty) Celebrity Jedna od najljepših žena na svijetu nije izdržala napise o aferi svog partnera, odlučila se za očekivan potez?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene