Oštra mjera ili?

Još jedan dokaz razdora u obitelji? Izopćena Meghan udaljena iz blizine Kraljice i Kate Middleton

Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Mnogi se pitaju zašto je Meghan Markle stajala na balkonu na kojem nisu bile Kate Middleton i kraljica Elizabeta na ceremoniji Dana sjećanja.

Na svečanoj ceremoniji Dana sjećanja u Velikoj Britaniji pojavili su se i članovi kraljevske obitelji. Dotjerani, elegantni i primjereno ozbiljni, u crnini i s dostojanstvenim izrazima lica, članovi najslavnije svjetske obitelji plijenili su pažnju izgledom, ali i detaljem koji je još jednom pokrenuo šuškanja o neslozi unutar Buckinghamske palače. 

Pogledaj i ovo Kate Middleton i Meghan Markle Kakvi su to potezi? Meghan Markle nudi svoju pomoć Kate Middleton, javila joj se nekoliko puta, a evo kako je ona reagirala na to!

Naime, kraljica Elizabeta II., Kate Middleton i vojvotkinja Camilla zajedno su stajale na jednom balkonu, dok je Meghan Markle djelovala gotovo izopćeno. Ona je dobila posve drugi balkon na kojem je stajala. Takav raspored potaknuo je znatiželjnike na propitkivanje zašto je vojvotkinja od Sussexa odvojena od ostalih dama iz obitelji. 

Ipak, iako bi mnogi odmah pomislili da se radi o novom dokazu zavade, razlog takvog razmještaja kraljevskih dana vrlo je jednostavan. Balkoni su toliko mali da na njih iz sigurnosnih razloga ne stane više od troje ljudi. S obzirom na to, tek tri najviše pozicionirane žene britanskog kraljevstva stanu na jedan balkon. Kako Meghan nikad neće postati kraljica, ona nije mogla zauzeti jedno od prva tri mjesta. 

Dok su Camilla, Meghan i Kate gledale s balkona, njihovi supružnici princ Charles, Harry i William polagali su vijence kako bi odali počast poginulim vojnicima za vrijeme Prvog svjetskog rata.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene