"Maco goriš"

Žanamari okrenula leđa pa u ljubičastim tangicama istaknula bujnu stražnjicu!

Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 4 +19 Žanamari Perčić - 3 Galerija

Žanamari Perčić objavila je fotografiju kraj bazena i u sićušnim tangicama pokazala svoju zategnutu stražnjicu.

Fitness influncerica Žanamari Perčić ne prestaje podizati temperaturu na društvenim mrežama svojim seksi fotografijama u badiću.

Pozirala je okrenuta leđima kraj bazena pa je u prvi plan stavila svoju stražnjicu koja se isticala u svijetlo ljubičastim tangicama. 

Njezin preplanuli ten također je mamio poglede, a ni ostatak njezine besprijekorne linije nije mogao ostati nezapažen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

"Maco", poručila joj je Nives Celzijus uz emotikone gorućih vatrica.

"Top", "Posebna", "Baš odmaraš", "Super fotka", "Izgledaš prelijepo", "Divna", "Savršena", pisali su oduševljeno pratitelji.

Podsjetimo, nakon što su se mnogi zapitali gdje je nestao njezin suprug Mario, s kojim dugo nije viđena u javnosti, a odavno nisu objavili ni zajedničku fotografiju, Žanamari je sve razjasnila u podužoj objavi na Instagramu.

"Sve što sam htjela je zabaviti se sa svojom princezom... I zaista jesam jer s njom je svaki trenutak neprocjenjiv. Dugo već planiramo otići na jedan girls trip samo nas dvije. Izlet u predivni Trogir na Opera Selecta festival i reviju mojih dragih Elfsa koji Gabicu već znaju učinilo mi se kao idealna prilika. Osim što nas je dočekao najveći požar ove godine, dan poslije je čitav grad ostao bez vode. Unatoč tome bilo nam je lijepo te smo ostale i treći dan da bi otišle na izlet speed boatom. Iako imam ogromnu fobiju od brodova i valova izdržala sam taj izlet jer je Gabi mala avanturistica i jako je željela to doživjeti. Nakon svega stigle smo kući i mamu je dočekala medijska hajka umjesto odmora. I da... Mario je pronađen. Izgubio se u montaži spota, al' živ je i zdrav", napisala je pjevačica.

Žanamari i šest godina mlađi Mario, koji je također glazbenik, u braku su od 2014. godine i zajedno imaju kćerkicu Gabrielu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan +25 Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Vjerovali ili ne, ova Hrvatica ima 47 godina, a prizore nje u badiću komentirala je čak i Violeta iz Boljeg života!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić - 3 Jovana Jeremić - 1 Jovana Jeremić - 8 Jovana Jeremić - 9 +7 Jovana Jeremić - 10 Zanimljivosti Svi su ostali paf kad su vidjeli u kakvoj haljini srpska voditeljica vodi emisiju po kojoj je poznata, bilo je i oskudnijih, ali…

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene