nastavila po starom

Žanamari ušutkala glasine o krizi u braku pa počastila vrućim prizorima: ''Tebe Bog stvarno voli!''

Žanamari Perčić Žanamari Perčić Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 +24 Žanamari Perčić - 5 Galerija

Žanamari Perčić objavila je hrpu svojih golišavih fotografija nakon što je odgovorila na šuškanja o bračnim problemima sa suprugom Marijem

Pjevačica Žanamari Perčić ušutkala je glasine o krizi u braku pa je pratitelje na Instagramu počastila vrućim prizorima.

Žanamari je objavila niz fotografija na kojima pozira u crvenom bikiniju, a u fokusu su se našle njezine bujne grudi, ali i besprijekorna figura. 

"Najzgodnija i najlipša žena u Hrvatskoj", "Goriš", "Bez mane", "Top si, ljepoto", divili su joj se pratitelji.

Prije toga je i u narančastom badiću zauzela nekoliko seksi poza na ležaljci kraj bazena, a njeno isklesano tijelo opet je bilo sve u što se gledalo, a ona je sama odvratila pažnju na svoj bujni dio tijela – stražnjicu.

U opisu fotki stavila je i emotikon breskve koji se u današnjem žargonu koristi kao sinonim za stražnjicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

''Da je bolje, ne bi valjalo…'', ''Nema savršene žene, ali Žana je vrlo blizu toga. Em prirodno, em IQ. Tebe Bog stvarno voli'', ''Ova boja je stvorena za tebe'', pisali su joj u komentarima.

Podsjetimo, nakon što su se mnogi zapitali gdje je nestao njezin suprug Mario, s kojim dugo nije viđena u javnosti, a odavno nisu objavili ni zajedničku fotografiju, Žanamari je sve razjasnila u podužoj objavi na Instagramu.

"Sve što sam htjela je zabaviti se sa svojom princezom... I zaista jesam jer s njom je svaki trenutak neprocjenjiv. Dugo već planiramo otići na jedan girls trip samo nas dvije. Izlet u predivni Trogir na Opera Selecta festival i reviju mojih dragih Elfsa koji Gabicu već znaju učinilo mi se kao idealna prilika. Osim što nas je dočekao najveći požar ove godine, dan poslije je čitav grad ostao bez vode. Unatoč tome bilo nam je lijepo te smo ostale i treći dan da bi otišle na izlet speed boatom. Iako imam ogromnu fobiju od brodova i valova izdržala sam taj izlet jer je Gabi mala avanturistica i jako je željela to doživjeti. Nakon svega stigle smo kući i mamu je dočekala medijska hajka umjesto odmora. I da... Mario je pronađen. Izgubio se u montaži spota, al' živ je i zdrav", napisala je pjevačica.

Žanamari i šest godina mlađi Mario, koji je također glazbenik, u braku su od 2014. godine i zajedno imaju kćerkicu Gabrielu. 

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput 2010. godine - 4 Maja Šuput 2010. godine - 8 Maja Šuput 2010. godine - 1 Maja Šuput 2010. godine - 3 +20 Maja Šuput 2010. godine - 5 Nekad i sad Maja Šuput 2010. godine nije marila za fotografe pa je jahtom prošetala u toplesu, a onda legla u zagrljaj tadašnjem dečku

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi +30 Stan Nine Badrić u Jelsi Celebrity Pogledajte kako izgleda stan Nine Badrić na Hvaru, jasno je zašto tamo bježi kad god stigne: "Moja jutra!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene