"Kako moćno!"

Nikad bujniji dekolte Žanamari je istaknula u seksi crvenoj haljini, komotno može stati uz bok svjetskim divama!

Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić/Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari i Mario Perčić Žanamari Perčić - 7 +7 Žanamari Perčić - 6 Galerija

Žanamari Perčić na Instagramu je objavila niz fotografija i izazvala divljenje svojih brojnih obožavatelja.

Naša pjevačica Žanamari Perčić očarala je tisuće pratitelja na profilu na Instagramu objavivši niz fotografija na kojima pozira u elegantnoj crvenoj haljini koja joj pristaje kao salivena.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

40-godišnja Žanamari u kreaciji s prorezom s prednje strane istaknula je vitku liniju i noge, ali i nikad bujniji dekolte, s kojeg nije lako skinuti pogled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

"Crvena boja ti stoji savršeno", "Nestvarna si", "Bomba", "Ljepotica", "Izgledaš sjajno", "Oduzimaš nam dah", "Ikona", "Prekrasna", "Lijepa haljina", "Wow, kako moćno", "Divna", "Kakva žena", "Elegantno, odmjereno, prekrasna", nahvalili su je obožavatelji u komentarima.

Žanamari je privukla veliku pozornost na nedavno održanom CMC festivalu u Vodicama, na kojem se pojavila u vrućim traper-hlačicama, koje su istaknule njezine vitke noge, a asimetrični bijeli bodi otkrivao je njezinu desnu ruku. Stajling je ukrasila s ponešto šarenog nakita te je crvenim ružem istaknula usne.

Zgodna Žanamari na svojem profilu na Instagramu često dijeli fotografije i snimke iz teretane te je tako pokazala koliko joj je bitan zdrav život, ali i izgled. Proteklih mjeseci naporno se pripremala za nadolazeću sezonu kako bi izgledala što bolje, a mi moramo priznati da je uspjela.

Osim naših, često je na društvenim mrežama podržavaju i strane zvijezde. Objavila je fotografiju s bodibilderom Stjepanom Ursom, a američki glumac Jason Shah komentirao je "samo naprijed, rock-zvijezdo".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 1 Tom Cruise - 2 Tom Cruise - 3 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William +15 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 7 Nekad i sad Bicepsi Toma Cruisea o kojima se priča: Pogledajte fotografije zbog kojih je legendarni glumac opet u centru pozornosti!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 2 Albina Grčić Albina Grčić +15 Albina Grčić Celebrity Albina otputovala u Afriku pa zavodljivim fotkama s plaže dovela društvene mreže do usijanja!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene