slatko mu je odgovorila!

Žanamari odgovarala na škakljiva pitanja svojih fanova, a jedan pratitelj joj je priznao da je mislio da ima samo 28 godina!

Žanamari Perčić Žanamari Perčić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 8 Žanamari Perčić - 9 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 +21 Žanamari Perčić - 4 Galerija

Žanamari Perčić na Instagramu je omogućila svojim pratiteljima da je pitaju što god ih zanima o njoj.

Pjevačica i fitness influencerica Žanamari Perčić izdvojila je svoje vrijeme kako bi na Instagramu odgovorila na pitanja znatiželjnih pratitelja, ali i otkrila nam poneku novost o sebi.

Neke je zanimalo od kud joj potječe tolika volja za treningom jer svakodnevno objavljuje snimke i fotografije iz teretane.

"Isto kako imam volje jesti i spavati svaki dan, tako imam i potrebu za treniranjem. Primarna potreba mi je osjećati se dobro", odgovorila je Žanamari.

Zatim je otkrila kako izgleda njezin način prehrane. 

"Ujutro jedem posni/zrnati sir i proteine. Poslije treninga se bacam na hranu. Piletina i neko povrće, ponekad krumpir recimo. Nažalost u zadnje vrijeme se "spašavam" čokoladama. Previše vremena provedem mozgajući o obrocima za svoje dijete pa su moji međuobroci nažalost 'krpanje'. Al potrudim se da bude nekad naranča, banana".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Jedan od pratitelja napisao joj je kako je dosad bio uvjeren da ona ima 27, 28 godina, iako joj je 41, a ona se samo našalila kako joj više od toga ni ne treba.

Pitali su je i što misli o mlađim muškarcima, a ona je odmah odbrusila:

"Nećemo o muškarcima. Jedan mi je i više nego dovoljan".

No, našlo se još škakljivih pitanja, a jedno od njih glasilo je: "Zašto si prepotentna i glumiš nedostupnost?".

"Zar ne bi svaka zauzeta žena trebala biti nedostupna. Nije reći NE prepotencija, ali je zato ne znati se nositi s NE egotip", zaključila je pjavačica.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec i Goran Navojec Larisa Lipovac Navojec i Goran Navojec Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 2 Larisa Lipovac Navojec +24 Larisa Lipovac Navojec i Marko Grubnić Celebrity Larisa Lipovac Navojec pohvalila se sinom, kojeg je dobila s našim glumcem, ponosno je objavila niz njegovih fotografija!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros - 2 +21 Jasmin Stavros Celebrity Jasminu Stavrosu preko noći se zakompliciralo stanje, morali su ga prebaciti u drugu bolnicu

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene