Burna prošlost

Ova bujna Marokanka danas je uspješna dizajnerica, a nekad je bila u centru skandala s dva pohotna nogometaša

Zahia Dehar (Foto: Profimedia) Zahia Dehar (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zahia Dehar (Foto: Profimedia) Zahia Dehar (Foto: Profimedia) Zahia Dehar (Foto: Profimedia) Zahia Dehar (Foto: Getty Images) Zahia Dehar (Foto: Getty Images) Zahia Dehar (Foto: Profimedia) Karim Benzema (Foto: Instagram) Franck Ribery (Foto: Instagram) Zahia Dehar (Foto: Instagram) Zahia Dehar (Foto: Instagram) +0 Zahia Dehar (Foto: Instagram) Galerija

Zahia Dehar danas je model i dizajnerica donjeg rublja, no prethodno je stranice medija punila zbog skandala u koji su bili upleteni Franck Ribery i Karim Benzema.

27-godišnja manekenka potrudila se da sve oči budu uprte u nju.

Pogledaj i ovo showbuzz mjere i dalje stroge Jedan od najvećih filmskih festivala u svijetu odgođen za nekoliko mjeseci zbog pandemije koronavirusa

Njezino ime je Zahia Dehar, a osim što se bavi manekenstvom, mlada je Marokanka i uspješna modna dizajnerica. Ipak, ne smijemo zaboraviti naglasiti to da se dotična 2012. godine bavila prostitucijom, a u veliki seks-skandal s njom uplela su se i dva poznata nogometaša.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎀 Zahia Dehar 🎀 (@zahiaofficiel) on

Radi se o Francku Riberyju i Karimu Benzemi, koji su koristili njezine usluge dok je bila maloljetna, zbog čega su završili i na sudu.

Podsjetimo, Franck Ribery i Karim Benzema seksualne usluge maloljetne prostitutke navodno su koristili više puta tijekom 2009. godine, a u to vrijeme Zahia je imala samo 16 godina.

Kasnije je sama priznala kako je nogometašima lagala koliko ima godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎀 Zahia Dehar 🎀 (@zahiaofficiel) on

Navodno su obojica na njezine usluge potrošila više tisuća eura, a Zahia je veliki interes medija za ovaj slučaj vješto iskoristila za svoj brend seksi donjeg rublja, koji je poprilično popularan, a tijekom godina su ju hvalili i neki modni znalci.

Dizajnerica burne prošlosti na crvenom tepihu pojavila se u izazovnoj haljini koja je otkrila njezin bujni dekolte, koji nije mogao proći neopaženo.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Romee Strijd (Foto: Profimedia) Romee Strijd (Foto: Profimedia) Romee Strijd (Foto: Instagram) Romee Strijd (Foto: Instagram) +8 Romee Strijd (Foto: Instagram) Celebrity Nema muškarca koji bi ju odbio, no ova plavokosa ljepotica od tinejdžerskih dana ljubi samo jednoga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene