Najpoželjnija Hrvatica

Bradavice Nives Celzijus u prvome planu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nismo ni znali koliko je za hrvatski nogomet u stvari bitna Nives Celzijus.

Jedan belgijski portal HLN.be dao si je zadatak obraditi svaku skupinu koja će sudjelovati na Svjetskom nogometnom prvenstvu koje nam se opako približava. Čak i oni koji ne prate nogomet bombardirani su sa svih strana različitim reklamnim porukama vezanim uz najvažniju sporednu stvar na svijetu - nogomet.

Pogledaj i ovo showbuzz Nogometna groznica Oni misle da znaju tko će večeras pobijediti!

Novinari spomenutog portala krenuli su po redu, od skupine A, pa je tako Hrvatska bila među prvim zemljama koje će predstaviti. Za sve koji slučajno ne znaju, ždrijeb u Costa do Sauipe smjestio je izabranike Nike Kovača u skupinu A s peterostrukim svjetskim prvacima.

Svaka riječ je suvišna... Nives ima novi kontroverzan video!

Predstavljeni su naši važni igrači kao što su Luka Modrić i Mateo Kovačić, rečeno je nekoliko riječi o našoj himni 'Lijepa naša domovino', objašnjen je naš grb, tehnike naših igrača i još mnogo zanimljivosti vezanih uz našu repku. 

No, još je jedna stvar veoma važna za hrvatski nogomet, a to su grudi Nives Celzijus. Oni su svrstali našu Nives među slavne WAG-sice, odnosno supruge i djevojke proslavljenih nogometaša.

O bivšoj supruzi nogometaša Dine Drpića imaju samo riječi hvale. Pohvalili su njezinu pjevačku karijeru kao i naravno njezin besprijekoran izgled.

'Ne kuzim zasto je u opisu hrvatske repke najbitnija moja sisa... da li i ona 12.6. istrcava sa vatrenima na teren ???', napisala je Nives na svom Facebook profilu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene