Ma nije mu to trebalo

Holivudski glumac srdačno mahao obožavateljima u Splitu, a onda fotografe počastio bezobraznom gestom!

Woody Harrelson Woody Harrelson Ivo Cagalj/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harrelson - 9 Woody Harrelson - 5 Woody Harrelson - 6 Woody Harrelson - 12 Woody Harrelson - 8 Woody Harrelson - 7 Woody Harrelson - 10 Woody Harrelson - 11 Woody Harrelson - 4 Woody Harrelson - 2 +20 Woody Harrelson - 3 Galerija

Woody Harrelson je snimljen kako pokazaju srednji prst fotografima u Splitu gdje odmara sa svojom suprugom Laurom Louie.

Holivudski glumac Woody Harrelson snimljen je kako uživa na večeri u jednom splitskom restoranu u društvu slavnih kolega Chrisa Rocka i Sache Barona Cohena, nakon čega se gliserom otputio u nepoznatom pravcu.

Pogledaj i ovo Seksualni predatori - 4 na optuženičkoj klupi Najveći seksualni skandali koji su potresli svijet: Oni su moćni, bogati i godinama su se izvlačili bez posljedica!

60-godišnjem Woodyju društvo je pravila njegova supruga Laura Louie, a dobro raspoložen mahao je i smiješio se putnicima s broda koji su ga primijetili. No raspoloženje mu se naglo promijenilo kada je ugledao objektive fotografa koji su ga snimali, pa ih je "počastio" nepristojnom gestom i pokazao im srednji prst u zraku.

Osim Woodyja, Chrisa i Sache, u Hrvatskoj ovih dana boravi islavni glumac Matthew McConaughey sa suprugom Camilom, te obitelj Beckham koja je boravi u luksuznom resortu na otoku Lopodu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin Ricky Martin Ricky Martin - 4 Ricky Martin - 3 +20 Ricky Martin - 2 Celebrity Lomio je ženska srca, onda obznanio da je gej, a sad se suočava s gnjusnim optužbama člana vlastite obitelji!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Armie Hammer Armie Hammer Armie Hammer +0 Armie Hammer Celebrity Isplivala prava istina o novom poslu osramoćenog glumca, čak mu je i obitelj okrenula leđa i sve mu uskratila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene