bijesna prepiska

Pjevač javno izvrijeđao Jadranku Kosor, ona mu nije ostala dužna: "Vi ste jedno takvo ništa, baš ste nebitni!"

Jadranka Kosor Jadranka Kosor Platforma X 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor Vlado Georgiev Jadranka Kosor i LET 3 - 4 Jadranka Kosor i LET 3 - 3 Jadranka Kosor i LET 3 - 2 Stipe Mesić i Jadranka Kosor Stipe Mesić i Jadranka Kosor In Magazin: Jadranka Kosor - 7 In Magazin: Jadranka Kosor - 8 In Magazin: Jadranka Kosor - 2 +18 Zoran Milanović i Jadranka Kosor Galerija

Vlado Georgiev na Twitteru je izvrijeđao Jadranku Kosor zbog njezine objave o Crnoj Gori.

Naša bivša premijerka Jadranka Kosor razbjesnila je crnogorskog pjevača Vladu Georgieva jednom objavom na Twitteru u Crnoj Gori.

"Veli crnogorski predsjednik da problemi, otvorena pitanja između CG i RH, nisu nastala u njegovo vrijeme pa on nije odgovoran. Nije CG u njegovo vrijeme ušla ni u NATO pa eto. I da neki bivši u RH nisu htjeli CG u EU. A koji to?", napisala je Kosor, a Georgiev ju je zatim brutalno izvrijeđao.

"Gospođo Kosor... Vi ste tako pase, vi ste jedno takvo ništa i molio bih vas da prestane da se*ete po Twitteru... jer baš se*ete, a baš ste nebitni...", poručio je pjevač našoj bivšoj premijerki, a ona mu nije ostala dužna.

"Uzbunili se botovi razni. Do blocka, samo da vide pametni na lajni", odgovorila je a njegove uvrede, no ni na tome nije stalo.

"Zaključio bih ovu večer konstatacijom da je Jadranka Kosor jedna radioaktivna ksenofobična budaletina, apsolutno nebitna i iz samo njoj poznatog razloga napala Jakova Milatovića i našu Crnu Goru, prije toga nebrojeno puta Srbiju. Poruka za laku noć: umjesto da šutite- vi se*ete. Ln", poručio je Vlado na društvenoj mreži, a Jadranka je njegovu objavu podijelila uz komentar:

"Žalim sve koji ga podržavaju u prostakluku. Običan bot iz susjedne države, jadan i nemoćan. Ovo citiram kao podsjetnik na svjetlosne godine koje nas dijele. Prije blokiranja."

Bijesna prepiska Kosor i Georigieva privukla je pažnju i brojnih drugih korisnika Twittera, a strane su podijeljene.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić i Jelena Planinić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić +16 Jelena Planinić Celebrity Zdravko Mamić provodi se na jahti s mlađahnom djevojkom, a nije teško pogoditi gdje ljetuju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 4 +26 Valentina Walme i Marko Petrić - 5 Celebrity Evo kako je izgledalo vjenčanje jednog od najljepših domaćih parova, među uzvanicima su se našli brojni poznati Hrvati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene