Dobro društvo!

Nina Badrić objavila fotku s pjevačem iz Srbije, odmah joj poručili da su predivni zajedno: "Wooow koja kombinacija!"

Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Marko Grubišić/PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +0 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić objavila fotografiju s Vladom Georgijevim s kojim je već neko vrijeme dobra prijateljica i suradnica.

Nina Badrić ovih dana boravi u Beogradu gdje će uskoro održati i nekoliko koncerata, a na svom je profilu na Instagramu otkrila i s kim se tamo druži i kako provodi vrijeme.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

Nina je objavila fotografiju na kojoj pozira naslonjena na popularnog pjevača Vladu Georgijeva s kojim se otputila i na druženje s medijima.

"Hey ti! Kiša mi niz lice pada ja neću kući jer idem sada s Vladom Georgijevim na druženje s medijima", napisala je Nina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Wooow koja kombinacija", "Predivniii", "Baš omiljena kombinacija umjetnika!! Energija se i preko fotke osjeti", "Divni ste", "Ih što se slatki", "Ti i Vlado top", "Jako ste slatki", napisali su Ninini obožavatelji u komentarima.

45-godišnji Vlado Georgiev jedan je od najpopularnijih pop pjevača i producenata u Srbiji i rođen je u Dubrovniku, a njegovi i Ninini fanovi priželjkuju njihov novi duet. 

A Nina za kraj godine donosi jednu od najljepših pjesama, baladu koja će zasigurno još godinama biti himna neuzvraćene ljubavi - predivan singl "Pamtim". Pjesma je nastala u suradnji s Predragom Martinjakom, a Nina već tradicionalno potpisuje stihove za koje priznaje da su se već duže vrijeme kuhala u njoj.

"Pjesma “Pamtim” je moja najintimnija pjesma do sada. Doslovno se napisala sama. Ja sam samo bila tu da uzmem papir i olovku jer “Pamtim” je sama pala iz duše. Emotivno sam je proživjela jer je meni poznato o čemu govori. Sve što se taložilo u meni izašlo je s njom van. Pokupila je iz mene sve emocije kao spužva, a ja vjerujem da će i publika prepoznati tu emociju i pronaći svoju osobnu vezu s njom", rekla je Nina.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene