O čemu li su to pričali?

Nedavno operiran Vladimir Šeks uhvaćen je u ozbiljnom razgovoru s našom političarkom, fotografi ga snimili pomalo zbunjenog izraza lica!

Vladimir Šeks i Marija Selak Raspudić Vladimir Šeks i Marija Selak Raspudić Josip Moler/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Šeks i Marija Selak Raspudić - 1 Vladimir Šeks i Marija Selak Raspudić - 2 Zlatko i Lamija Hasanbegović s Marijom Selak Raspudić Zlatko i Lamija Hasanbegović s Marijom Selak Raspudić Zlatko i Lamija Hasanbegović s Marijom Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić - 4 +21 Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić Galerija

Vladimir Šeks snimljen je u razgovoru s Marijom Selak Raspudić, a čini se kako se od nedavne operacije dobro oporavlja.

Naš političar i bivši predsjednik Hrvatskoga sabora
 Vladimir Šeks ovih je dana bio operiran, točnije ugrađen mu je stent jer je imao problema sa suženjem krvnih žila, a čini se da se dobro oporavlja jer je već snimljen u centru Zagreba.

Fotografi su 81-godišnjeg Vladimira snimili dok je razgovarao s kolegicom i saborskom zastupnicom Marijom Selak Raspudić, a u jednom trenutku djelovao je pomalo zbunjeno.

U šetnji je bio sam, no u izlascima mu društvo često zna praviti unuka Iva, pogotovo na kazališnim predstavama u HNK.

Inače, Vladimir Šeks iza sebe ima dva braka. S prvom suprugom Marijom u braku je bio 32 godine, a nakon razvoda srce mu je osvojila Anica Ressler-Šeks. Vjenčali su se 2003. godine na Korčuli, no nažalost preminula je nakon teške bolesti u ožujku 2018. godine. Vladimir ima i kćer Zrinku koja je Ivina majka, a sin Domagoj tragično je preminuo 2005. godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 8 Renata Končić Minea - 7 Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 6 +26 Renata Končić Minea - 3 Celebrity Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 6 Meghan Markle i princ Harry - 7 +27 Meghan Markle i princ Harry - 5 Celebrity Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene