Nije bilo ni prvog plesa

Zgodni pjevač našeg popularnog benda vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom, mladenci su za svoje goste imali jednu posebnu molbu!

Ivan Penezić i Tina Hocenski Ivan Penezić i Tina Hocenski Tina Hocenski/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ivana Penezića i Tine Hocenski - 5 Vjenčanje Ivana Penezića i Tine Hocenski - 4 Vjenčanje Ivana Penezića i Tine Hocenski - 3 Vjenčanje Ivana Penezića i Tine Hocenski - 2 Vjenčanje Ivana Penezića i Tine Hocenski Vjenčanje Ivana Penezića i Tine Hocenksi Vjenčanje Ivana Penezića i Tine Hocenski - 1 Ivan Penezić i Tina Hocenski Ivan Penezić - 7 Ivan Penezić - 5 +19 Ivan Penezić - 3 Galerija

Ivan Penezić i Tina Hocenski vjenčali su se u Osijeku, a njihova svadba bila je nešto posebnija i drugačija od drugih.

Pjevač grupe Pravila igre Ivan Penezić vjenčao se sa svojom lijepom djevojkom Tinom Hocenski i to točno godinu dana nakon što ju je zaprosio u Dubrovniku. Njihovo slavonsko vjenčanje bilo je sve osim tipično, pa su tako mladenci svojim gostima umjesto prvog plesa otpjevali prvu pjesmu, a od njih su tražili da poštuju temu božićnih blagdana i svatko je morao imati neki blagdanski detalj kao dio odjevne kombinacije.

Vjenčanje je održano u konkatedrali Svetog Petra i Pavla u Osijeku, a slavlje se sa stotinjak uzvanika nastavilo se u Gardens Industryju gdje ih je zabavljao bend Živa Legenda, prenosi magazin Gloria

A detalje zaruka Ivan je otkrio prije godinu u intervjuu za IN Magazin.

''Moj inicijalni plan je bio da to napravim za Božić i da nekako glumim djeda Mraza, božićne poklone i da nađe prsten pod borom, ali u zadnji čas, kad sam shvatio da za dva dana zajedno idemo u Dubrovnik, rekao sam okej. Sad je utorak, meni prsten treba za četvrtak, a nije bio gotov, zvao sam frenda koji je zlatar i rekao: stari, emergency zaručujem se u petak'', ispričao je Ivan tada.

Međutim, nakon što je svladao prvu prepreku, putem se pojavilo još njih.

''Skoro mi je zeznula koncepciju, dakle bili smo dolje na Stradunu i ušla je u jedan shop sa šminkom i ruževima. I cijelu lijevu ruku si je ona namazala u ruževe. Super… Ja kažem, slušaj, daj obriši tu ruku, molim te. Pa ne, ne , neću ja to brisati, ja bi htjela vidjeti preko interneta koje ruževe želim naručiti, neću tu plaćati, skupi su tu na Stradunu. Od tad sam si mislio da više nema šta poći po zlu, međutim… Došli smo gore i ja taman da ću izvadit prsten, ona odjednom, daj da vidim kako sam ispala na slikama, ja onak abort mission, vraćaj prsten u zadnji džep. I mislim si kako da to sad izvedem, prije nego što treću glupost izvede, idem kleknuti'', rekao je Ivan i dodao kako bi volio da se vjenčanje dogodi unutar iduće dvije godine, a želja mu se sada i ostvarila.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Karamarko - 1 Ana Karamarko - 2 Ana Karamarko (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Ana Karamarko - 3 +16 Ana Karamarko - 4 Celebrity Atraktivna supruga Tomislava Karamarka viđena u rijetkoj šetnji u omiljenom društvu, a zbog zaštitnog znaka kojeg se ne odriče svi su se okretali za njom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 5 Deniss Grgić - 4 Deniss Grgić - 3 +26 Deniss Grgić - 2 Celebrity Hrvatska Megan Fox pokazala goli trbuh i prorez na uskoj suknji, a evo kako je reagirala kada je primijetila da ju snimaju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene