velika fešta

Bivši dinamovac oženio se unukom Hajdukove legende! Na vjenčanju u Brazilu vijorile su se hrvatska i čileanska zastava, a mladoženja je pjevao Olivera

Angelo Henriquez i Andrea Anković - 12 Angelo Henriquez i Andrea Anković - 12 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Angelo Henriquez i Andrea Anković - 10 Angelo Henriquez i Andrea Anković - 20 Angelo Henriquez i Andrea Anković - 9 Angelo Henriquez i Andrea Anković - 2 Angelo Henriquez i Andrea Anković - 1 Angelo Henriquez i Andrea Anković - 5 Angelo Henriquez i Andrea Anković - 6 Angelo Henriquez i Andrea Anković - 13 Angelo Henriquez i Andrea Anković - 19 Angelo Henriquez i Andrea Anković - 3 +9 Angelo Henriquez i Andrea Anković - 11 Galerija

Angelo Henriquez oženio se Hrvaticom Andreom Anković, s kojom je započeo vezu dok je igrao za Dinamo.

Bivši igrač Dinama, Čileanac Angelo Henriquez oženio se dugogodišnjom djevojkom Andreom Anković, unukom legendarnog Hajdukova nogometaša Andrije Ankovića.

Vjenčanje se održalo u Brazilu, a mladenci su na svojim društvenim mrežama podijelili djelić vesele atmosfere.
Nakon što su izrekli sudbonosno da, pred crkvom su se vijorile hrvatska i čileanska zastava, a nisu preskočili ni tradicionalno skidanje podvezice.

Na svadbenom slavlju, koje se nastavilo dugo u noć, svirali su i hrvatski hitovi, a mladoženja je svojoj voljenoj uz pratnju benda zapjevao i Oliverovu "Jubavi mala".

Nakon vjenčanja mladenci su odradili i snimanje na pješčanoj plaži, gdje su zajedno pozirali na konju.

Angelo je za Dinamo igrao od 2014. do 2017. godine, a tada se zaljubio i u Hrvaticu Andreu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrea (@waybyandrea)

Ona ga je nastavila pratiti po svijetu dok je mijenjao klubove. Prvo su živjeli u Meksiku, a danas su se skrasili u Poljskoj, u kojoj on igra za klub Miedź Legnica.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač +30 Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Celebrity Dobro raspoložena Kolinda zabavljala se s našom najuspješnijom misicom, koju nemamo često priliku vidjeti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena - 5 Lepa Brena Lepa Brena - 1 +26 Lepa Brena - 2 Zanimljivosti Pogledajte u kakvoj vili živi legendarna pjevačica Lepa Brena sa suprugom Bobom, posebno je vezana za ovu nekretninu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene