Što kažete?

Hrvatska vizažistica pomoću šminke postala Baby Lasagna, i inače je poznata po fascinantnim transformacijama!

Marina Mamić - 1 Marina Mamić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić - 3 Marina Mamić - 12 Marina Mamić - 8 Marina Mamić - 11 Marina Mamić - 10 Marina Mamić - 13 Marina Mamić - 4 Marina Mamić - 2 Marina Mamić kao Dominik Livaković Marina Mamić kao Zlatko Dalić +20 Marina Mamić - 29 Galerija

Vizažistica Marina Mamić poznata po transformacijama u poznate osobe ovog se puta pretvorila i u Baby Lasagnu, evo kako je ispala.

Jedna od najboljih hrvaskih vizažistica Marina Mamić, poznata po svojim transformacijama u poznate osobe, na Instagramu je objavila snimku svoje najnovije transformacije koja je oduševila pratitelje.

Ovog puta Marina je odlučila postati trenutno najspominjanija osoba u Hrvatskoj – Baby Lasagna.

Pogledaji ovo Marina Mamić Zanimljivosti Naša vizažistica zadivila transformacijom u Livakovića i Dalića, ovo morate vidjeti jer sličnost je nevjerojatna!

"Nakon dugo vremena, nova transformacija i u kog drugog nego u Baby Lasagnu! Nadam se da vam se sviđa", napisala je u objavi u kojoj je pokazala svoju transformaciju. U pozadinu je stavila i pjesmu ''Rim Tim Tagi Dim'', a njeni fanovi ostali su oduševljeni.

"Predobro", "Transformacija je vrh", "Nadmašila si samu sebe" i "Ovo je hit", samo su neki od komentara pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐍𝐀 𝐌𝐀𝐌𝐈𝐂 (@marinamamic)

Njena transformacija svidjela se i Baby Lasagni koji je podijelio njezinu objavu.

Kako vam se sviđa Marinina transformacija?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

A Lasagnu je Marina danas srela i na izložbi mačaka u Zagrebu pa su susret zabilježili i fotografijom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐍𝐀 𝐌𝐀𝐌𝐈𝐂 (@marinamamic)

Inače, Marina se ovakvim transformacijama bavi već godinama, a neke od njezinih najuspješnijih utjelovljenja skupili su i po nekoliko tisuća lajkova.

Pogledaji ovo Marina Mamić - 27 Celebrity Ma je li ovo moguće: Naša vizažistica transformirala se u Luku Modrića, prizori su nevjerojatni!

Ranije se transformirala u Severinu, Zdravka Mamića, Jennifer Lopez, Eminema, Juliju Roberts, Lady GaGu i mnoge druge slavne face, čak i Donalda Trumpa što joj je donijelo lavinu komentara.

2018. godine, Marina je čak šminkala i poznate koji su sudjelovali u ''Tvoje lice zvuči poznato'' kako bi njihove transformacije izgledale što uvjerljivije, a isto radi i ove godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 +26 Baby Lasagna - 1 Celebrity Baby Lasagna još je jednom pokazao da je veliki ljubitelj mačaka, znate li kako se zovu njegovi kućni ljubimci?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 1 +25 Severina i zbor udruge Domino - 10 Celebrity Severina se oglasila nakon velikog marša žena: ''Neka ovo bude svake nedjelje, jer su nam subote zauzete...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene