Kao da živi na plaži

I u petom desetljeću izgleda fantastično, a uglavnom je viđamo u bikinijima koji joj stoje kao saliveni

Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) +0 Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Galerija

Victoria Silvstedt obožava uživati na svjetskim plažama, a u petom desetljeću izgleda bolje i od nekih mnogo mlađih slavnih dama.

Švedska manekenka, glumica, voditeljica, pjevačica i DJ-ica Victoria Silvstedt na temelju svojih raznolikih sposobnosti godišnje zarađuje milijune dolara.

Pogledaj i ovo showbuzz Ambijent - prekrasan Slavna pjevačica na fotkama koje oduzimaju dah: I da, snimljene su u HRVATSKOJ!

Ipak, njezinu luksuznom načinu života svakako pogoduju i ljubavne veze s bogatim muškarcima.

Posljednji u nizu kojeg je osvojila jest švicarski biznismen Maurice Dabbah, no nitko ne zna sa sigurnošću jesu li još zajedno jer su posljednji put viđeni zajedno u prosincu 2018. godine.

Kako god bilo, plavokosa ljepotica i u petom desetljeću izgleda fantastično, a ponekad nam se čini kao da živi na plaži.

Naime, 45-godišnjakinju uglavnom viđamo u bikinijima na plažama poznatih svjetskih ljetovališta na kojima se voli hvaliti isklesanim tijelom na kojem bi joj pozavidjele i mlađe žene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt) on

Posebno joj je drago odredište St. Barts, na kojem je nedavno viđena u bikiniju boje kože koji joj je stajao kao saliven. Victoria je tamo uživala u tipičnim ljetnim aktivnostima s nekolicinom prijatelja te kućnim ljubimcem, a to je nastavila i kada je ugledala paparazze.

Koliko dobro izgleda u bikiniju, uvjerite se u našoj galeriji. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: PR) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Goran Perešin) +1 Hana Hadžiavdagić (Foto: Goran Perešin) Celebrity U badiću na snijegu: Hana Hadžiavdagić pokazala razgolićenu guzu i zaključila da je opet najljepša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene