Pravi spektakl

Vaterpolisti dubrovačkog Juga prije utakmice uživali u grupi Silente!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zgodni vatrepolisti dubrovačkog Juga uživali su u glazbeno - sportskom spektaklu na baznu u Gružu!

Osim napete utakmice 13. kola Triglav Jadranske Lige posjetitelji su imali prilike čuti i novi album Lovac na čudesa sve popularnije dubrovačke grupe Silente.

Pogledaj i ovo showbuzz Silente na putu do vrha Pogledajte koncert talentiranih klinaca iz Dubrovnika koji su osvojili YouTube!

Popularna dubrovačka grupa Silente nastupit će na utakmici VK Jug CO te tako predstaviti novi album Lovac na čudesa. 

'Svi se veselimo sutrašnjoj utakmnici i koncertu grupe Silente, vjerujem kako će svi ljubitelji sporta i glazbe imati razloga za zadovoljstvo te smatram kako bi bilo sjajno kada bi bilo više ovakvih događanja', rekao je Marko Bijač, golman vaterpolo kluba JUG CO.

'Mi smo navikli biti 'goli''

'Ideja spajanja utakmice i koncerta mi se jako svidjela. Kao školovani glazbenik mogu reći da mi je drago što će uz važnu utakmicu s Budvom s nama biti upravo grupa Silente koja je donijela nešto novo, originalno i kvalitetno na glazbenu scenu.' rekao je Miho Bošković, igrač vaterpolo kluba JUG CO koji je ovom prilikom pozvao sve ljubitelje sporta i glazbe da dođu na bazen u Gružu.

Nakon utakmice protiv Budve M-tel, u srijedu 29. siječnja VK JUG CO očekuje peta utakmica LEN Lige prvaka protiv talijanskog PRO Recca o kojoj uvelike ovisi plasman JUG-a na završni turnir LEN Lige prvaka i mogućnost osvajanja titule europskih prvaka.

Ulaznice za koncert grupe Silente i utakmicu JUG CO – Budva M-tel po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u uredima VK JUG CO te u dubrovačkim kafićima Fashion, Mirakul, Primo i Fortuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene