život u Italiji

Imala je 18 godina: Vanja Rupena otkrila kako je odbijala nemoralne ponude

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je osvojila titulu najljepše Hrvatice Vanja Rupena spakirala je kofere i preselila u Italiju. Život joj se, kako kaže, preko noći promijenio.

Dvadeset godina prošlo je otkako se Vanja Rupena okrunila titulom najljepše Hrvatice. Bivša misica i dan-danas plijeni pozornost svojim sjajnim izgledom zahvaljujući kojem je postala jedno od najupečatljivijih lica u svijetu modelinga. Kako danas gleda na titulu misice, čime se trenutno bavi, što joj je trenutno najveća životna radost, ali i kako će provesti ljetovanje, Vanja je otkrila u intervjuu za Dnevnik.hr.

Pogledaj i ovo Misice koje su žarile i palile 90-ih - 4 Povratak u devedesete Otkrivamo male tajne naših ljepotica koje su se okitile titulama najljepših žena na svijetu, a i danas su predivne!

"Titula Miss Hrvatske u većini slučajeva donosi samo pozitivne stvari. Otvara se nova stranica u životu, nova poznanstva, mogućnost zarade od ranih nogu, jednostavno brže se odrasta", kaže Vanja. Prestižnu titulu osvojila je sa samo 18 godina pa ju je ona uvelike predodredila u životu. "Dogodile su mi se stvari kojima se nikada ne bih nadala. Vlastitih ciljeva s 18 godina nisam imala. Jedini prioritet bio mi je upisati fakultet i studirati. Međutim, u tom periodu javila se ambicija i pomogla mi je u svemu što radim. Sve je počelo izborom za Miss Hrvatske i hvala mu na tome", ističe Rupena kojoj se život preko noći promijenio.

 

Tek što je postala punoljetna, ušla je u svijet modnog biznisa zbog kojeg je iz rodnog Umaga preselila u Italiju. Loših iskustava nije imala, a ni nemoralnih ponuda koje se često spominju u kontekstu poznatih ljepotica. "Nikada nisam dobila niti jednu nemoralnu ponudu. Vjerojatno zbog toga što imam takvo, na neki način hladno držanje pa oni koji su možda i htjeli nešto tako ponuditi, za to nisu imali hrabrosti", kaže bivša miss. Uvijek je bila okružena zdravim i normalnim ljudima, zbog čega su neugodna iskustva bila svedena na minimun. "Gledam samo ono pozitivno oko sebe, ako je i bilo nešto negativno, toga se ne sjećam. Takve stvari odmah su padale u zaborav", ističe Vanja.

Jedna od osoba koja joj ju je najviše usmjeravala u počecima jest poznata modna agentica Tihana Harapin Zalepugin kojoj je danas na svemu bezuvjetno zahvalna. "Od početka je bila izvrsna mentorica. Puno sam toga naučila od nje", prisjeća se Rupena. Modnim pistama danas više ne korača, no od mode nije odustala. "Već pune dvije godine radim kao modni agent u vlastitoj agenciji VRmodelsmanagement. Posrednik sam svim najvećim agencijama u svijetu kao što su IMG, Next, Women", priča Vanja koja angažmane često dobiva i u reklamnim kampanjama. Nedavno se tako pojavila u reklami za fitness-sprave, a njezino lice krasilo je i kampanje raznih kozmetičkih preparata, ali i linija luksuznog namještaja. Sve to donijelo joj je prepoznatljivost koja joj, kako kaže, ne imponira previše. "Nisam tip osobe koja se voli pokazivati i ne radim puno na svojoj samopromociji. O tome brinu moji agenti. Svima pristupam jednako i kroz sve ove godine ništa se nije promijenilo. Nisam od onih kojima imponira biti prepoznatljiv od strane javnosti", kaže Rupena.

Unatoč zavidnoj karijeri koju je ostvarila u inozemstvu, ponajviše u Italiji u kojoj živi već godinama, kruna Vanjinog života petogodišnji je sin Giovanni kojeg je dobila u braku Talijanom Raffaelom Franciosom. "Sretna sam žena i majka. To mi je najveća sreća", kaže nam Vanja. Hrvatska joj itekako nedostaje pa naše običaje i jezik prenosi na sina. "Giovanni je od rođenja dvojezično dijete", ističe ponosna majka koja s obitelji uskoro stiže u Hrvatsku. Ljetne praznike provest će u Umagu, ali i u Sloveniji. "Malo ćemo biti na moru, a onda idemo u planine u Sloveniju", otkriva Vanja koja koja uspješno balansira između karijere i majčinstva, a sve zahvaljujući volji, velikim ambicijama, ali i neizmjernoj podršci najbližih.

 

#me #work#lingerie#lovemyjob#vanjarupena

A post shared by Vanja Rupena (@vrmodelsmanagement) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene