Iskupila se!

Na ovakve prizore jedne od najseksi Hrvatica čekalo se od početka ljeta: "Napokon! Tijelo fantazija!"

Valentina Walme Valentina Walme Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Walme Snimanje spota za singl Obsesion - 1 Valentina Walme - 1 Valentina Walme - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme - 7 Valentina Walme - 8 Valentina Walme - 4 Valentina Walme - 3 +15 Valentina Walme - 1 Galerija

Valentina Walme objavila je fotografiju s ljetovanja u Splitu na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju.

Jedna od najseksi Hrvatica, plesačica Valentina Walme, uživa na zasluženom odmoru.

Valentina je na svojem profilu na Instagramu otkrila da je u Splitu, a objavila je fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju, uz koju je u pričama na društvenoj mreži napisala: "Napokon." Isto su pomislili i njezini pratitelji, koji su, ako je suditi po komentarima, takve prizore nestrpljivo čekali od početka ljeta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Walme LaTina (@walme.tina)

"Ljepotica naša", "Vidi se dobro utjecaj sunca, krasna bojica, a tijelo fantazija", "Najljepša", "Savršena", "Predivna", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Na odmoru joj društvo pravi i zaručnik, glumac Marko Petrić, što je on otkrio u pričama na svojem profilu na Instagramu.

Inače, Valentina i Marko zaručili su se u rujnu prošle godine, a nije poznato kada točno planiraju stati pred oltar.

Prije toga smo ih oboje gledali u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je Tina bila mentorica Pedru Soltzu, s kojim je odnijela i pobjedu, dok je Marko plesao s Gabrijelom Pilić.

Par je svoju vezu potvrdio su na jednom događanju 2021. godine, nakon što se mjesecima šuškalo da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan +21 Josip Radeljak - 1 Celebrity Dikan otkrio tko je nova žena u njegovu životu pa podijelio i sretne vijesti? "Još samo korak do oltara!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković +20 Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Celebrity Tko je žena koja se nije odvajala od Jelene Đoković tijekom Wimbledona? Godinama trpi uvrede zbog svog izgleda i braka s poznatim muškarcem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene