Hmm...

Jedna od naših najseksi plesačica objavila je zabranjeni video, prvi put se s tim nije dobro provela: "Pokušajmo ponovno!"

Tina Walme Tina Walme Tina Walme/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje spota za singl Obsesion - 1 Snimanje spota za singl Obsesion - 2 Tina Walme Valentina Walme - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme - 9 Valentina Walme - 8 Valentina Walme - 7 +21 Valentina Walme - 10 Galerija

Tina Walme na svom je profilu na Instagramu ponovno objavila spot koji joj je ta društvena mreža blokirala.

Jedna od naših najuspješnijih i najseksepilnijih plesačica Tina Walme objavila na profilu na Instagramu video sa snimanja spota za Stjepana Hausera, a koji je ta popularna društvena mreža iz nekog razloga blokirala i zabranila.

"Pokušajmo ponovno! Instagram je blokirao video, ali tu su BTS sa snimanja spota za Stjepana Hausera. Bila mi je čast koreografirati i plesati u novom spotu naziva Obsesión", napisala je Tina uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Walme LaTina (@walme.tina)

"Obsesión" je još jedna glazbena poslastica koju je Hauser pripremio za svoje obožavatelje i odsvirao taj dobro znani hit s početka 2000-ih na violončelu.

Spot je sniman u Šibeniku, a latino energiju plesačkim umijećem savršeno je dočarao i plesni tim, kojeg su činili Tina Walme, Mateo Cvenić, Christijan Nujster, Mario Ožbolt, Helena Naletilić i Raffaella De Luca.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za glumca Mirsada Tuku, Tatjana Šojić Komemoracija za glumca Mirsada Tuku, Gordana Boban Komemoracija za glumca Mirsada Tuku, Gordana Boban Tatjana Šojić +18 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Celebrity Zvijezde serije Lud, zbunjen, normalan snimljene u teškim trenucima, dugo ih nismo vidjeli, a jednu više nije lako prepoznati

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matteo Berrettini i Melissa Satta - 1 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 2 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 3 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 4 +26 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 5 Celebrity Njemu tepaju da je najzgodniji na svijetu, no potpuno ga je zasjenila 10 godina starija djevojka, koja je nekoć ljubila slavnog nogometaša!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene