sviđa li vam se?

Stjepan Hauser violončelom oživio latino hit "Obsesion": Ovo je potpuni ljetni hit!

Stjepan Hauser - 4 Stjepan Hauser - 4 promo foto 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser - 1 Stjepan Hauser - 2 Stjepan Hauser - 3 Stjepan Hauser - 5 +0 Stjepan Hauser - 4 Galerija

Svojim obožavateljima svestrani glazbenik priredio je pravu ljetnu poslasticu obradivši veliki latino hit s početka tisućljeća

Ljeto je konačno došlo, a za svoje obožavatelje svjetski poznati violončelist Stjepan Hauser pripremio je još jednu glazbenu poslasticu.

Svestrani glazbenik poznat je po tome kako različite žanrove i melodije prilagođava svojem violončelu, a posebice oduševljava izvedbom latino hitova.

Upravo jedan takav hit, s početka 2000-ih, odsvirao je na violončelu i nadjenuo mu novo ruho.

Riječ je o bezvremenskom hitu Obsesión, bachata benda Aventura, koji na početku tisućljeća pokorio glazbene ljestvice i uz kojeg su odrasle generacije, a Hauser je na violončelu uspio prenijeti neodoljiv latino ritam. Zavodljiva melodija prožeta emocijom, čežnjom, senzualnošću i nostalgijom poziva na ples i na podsjeća na tople, ljetne večeri na pješčanim plažama.

Spot je sniman u Šibeniku, a latino energiju plesačkim umijećem savršeno je dočarao i plesni tim, kojeg su činili Tina Walme, Mateo Cvenić, Christijan Nujster, Mario Ožbolt, Helena Naletilić i Raffaella De Luca.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene